توروخدا راه حل بدید ۱۷ ماهشه همش دائم درحال نق و جیغ زدنه شوهرم میاد تو حال میخوابه منم میارمش تو اتاق همش گریه میکنه ک بده بیرون اگرم بذارم بده شوهرم داد میزنه بیا ببرش نذارمم بده باز داد میزنه ساکتش کن اسباب بازی میریزم جلوش باهم بازی کنیم باز نق میزنه خسته شدم دیگه بخدا😔دنبال بازی دوستداره ک اونم تو اتاق نمیشه کلا انرژی شم ندارم حتی اونقدری توام ندارم ک کارای عادیمو درست انجام بدم بخدا تا صداش میاد میخوام سرم و بکوبم ب دیوار
تاریخ شروع رژیم۱۴۰۰/۳/۱۶ وزن شروع ۹۶.۴۵۰ وزن این هفته ۹۶.۳۵۰ وزن هدف۷۰ گروه از قرمز
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
زیاد باهاش بازی کن شبها راحت بخوابه اونم به استراحتش برسه ...باهاش بازی کن دیگه چرا اعصابت نمیکشه اخه
از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
من شوهرم وقتی خسته باشه یمگم بره تو اتاق بخوابه در رو هم قفل میکنم
پسرمو تو پذیرایی نگه میدارم خودمم کارامو میکنم تو اشپزخونه
شوهرت چرا باید تو پذیرایی بخوابه خب؟
تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
برو زیر نظر دکتر تعیین جنسیت کن رژیم میدن از اون خوبتر هم که ای ...
از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
عزیزم همه بچه ها شیطونن منم گاهی ظهر نمیخابه میپره رو شوهرم شوهرمم عصبی میشه میگه چرا کنترلش نمیکنی بیخیال اوناهم خسته ن ولی بچه که دکمه نداره خاموشش کنی.من میبرم تو اتاق سبداسباب بازی هاش خالی میکنم یا میشینم با ماشینش ور میرم اونم میشینه بازی میکنه.یا برنامه کودک براش میذارم الانم جم جونیور کلیپ رقص بچه هاس پسرمنم دوستداره میرقصه حالت ورزش داره خیلی خوبه
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧