2777
2789

سلام برای جهیزیم یخچال فریزر دوقلو دور این دور استیلون از شرکت سوزان تبریز خریدم ،کسی این مدل رو داشته بگه خوبه یا نه ۔اگ خوب نباشه هنوز وقت دارم عوضش کنم

تعداد رای : 2
نظرسنجی
خوبه
1
50%
معمولیه
1
50%
بده
0
0%
هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤

*نظرتون درباره ی یخچال فریزر دوقلو دور این دور استیلون چیه؟

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤

سلام کاش گزینه دیدن نتایج هم برای امثال من که اطلاعی ندارن میذاشتی😊

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام کاش گزینه دیدن نتایج هم برای امثال من که اطلاعی ندارن میذاشتی😊

اره راست میگی حواسم نبود

اره راست میگی حواسم نبود

💖

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
💖

یه نظر سنجیه دیگ گذاشتم تو اون هست

یه نظر سنجیه دیگ گذاشتم تو اون هست

ممنون عزیزم لطف کردی😘