2777
2789

پارگی کیسه آب

درد و انقباض

خونریزی یا لکه بینی

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پارگی کیسه آب..درد کمر..

درد مث پریودی

ک رفته رفته فواصل درد ها کم میشه 

چون دردهای کاذب هم هس ماه اخر و درد اصلی زایمان نیس وقتی درد رفته رفته فاصله زمانیش کم شه و درد شدت پیدا کنه درد زایمانه

وااااا🙁 

عزیزم واسه سلامتی نی نیت صلوات فرستادم

یه سوال داشتم ازت،توی تاپیک من گفته بودید پیش دکتر شریعتی بینیتونو عمل کردید ولی بینی منو خراب کرده همین دکتر

میخواستم بدونم شما با تحقیق ایشونو انتخاب کردید؟چون همه به من سرکوفت میزنن دکتر بدی انتخاب کردی

ناراضی توی مطبشون ندیدی؟

عزیزم واسه سلامتی نی نیت صلوات فرستادم یه سوال داشتم ازت،توی تاپیک من گفته بودید پیش دکتر شریعتی بی ...

من خاهر شوهرمو و دخترش پیشش عمل کردن و راضی بودن منم رفتم پیشش عمل کردم من کلا سه بار رفتم مطبش ن کسیو ندیدم ک ناراضی باشع برا توام شاید اولشه احساس میکنی خرابه ولی من خاهرشوهرم دماغش خیلی کوچیک خاسته بود تنفسش سخت بود دکتر باز براش عمل کرد با هزینه خیلی خیلی کم