2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست میحرفم شوک الکتریکی به مغزه کار حساسیه گفتم حواسش به اینام باشه و از دکترش بپرسه احتمالشو حمله ...

عزیزم دکتر بررسی میکنه این احتمالاتو

کلا عوارض نمیده مگه تو کسایی که از قبل مشکل قلبی داشته باشن

خواهر من استرس شدید داشت براش شوک تجویز کردن چون افکار خودکشی داشت ولی فقط دوبار استفاده کرد برای ای ...

نه اصلا قرص و این حرفا نداره.فقط۱۷سالشه نخبه مدرسه بود..

مغز کلا ری استارت میشه 

ولی بیار اسکیز که به شوک نیاز داشته باشه متاسفانه معمولا مزمن میشه و خیلی به درمان جواب نمیده . شوک هم تجربه بدیه متاسفانه . من خیلی سختم بود توی جلسات شوک مریضا حضور داشتم....

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
یک خودش باید بخواد. دوم شاید بیماری دیگه باشه. سوم در موردش بیشتر بگید

بینید خیلی احساس ناامنی میکنه بعد دایم دور خودش میچرخه میگه نیروی الهی بهم‌میگه دست خودم نیست نیروی ماور الهیه چرتو پرت

اصلا نترس ابجی من ک فقط ۴۵کیلو بود  اینقد ضعیف بود تو دو هفته ۱۰کیلو وزن کم کرد من ک فک میکردم اصلا خوب نمیشه ولی کاملا خوب شد دادش منم افسردگی دو قطبی داشت خیلی شوک بهش زدن رو مغز تاثیر بدی نمیزاره چون شوک قوی نمیزنن ضعیفه بنظرم شوک بدن خیلی براش بهتره چون میگی قرصا تاثیر نداره شوک سریع بعد ۶بار بهتر میشه

چرا ادامه نداد خاهرت

خواهر من توهمی نبود ولی استرسش اونقد شدید بود چون دکتر اعصاب هم نرفت قرصاشو نخورد بدتر شد داشت افسردگی شدید میگرفت دو شوک زد بهتر شد چون میخواست قرصا اثر کنه ۵دیقه هم شوک طول نمیکشه همش دو دیقس