2777
2789
داداشت برنگشت ب اون اولش ک حالش بد بود؟کلا بهتر شده؟

چرا خیلی بهتر شده قبلا داغون بوده قرصها ارومترش کرده به داداشت شوک میدن حالش ک بهتر شد قرص اعصاب میدن  قرصهای اعصابو خیلیا میخورن بعد دیگ با قرصها حالش خوب میشه نگران نباش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن اصن باورم‌نمیشه خوب شه انقدر گریه زاری

منم عین خودت بودم اونقد هم نذر و دعا میکردم چون خودمم نزاشته بودم قرص بخوره میگفتم قرص اعصاب خوب نیس در صورتی اگ همون اول به حرف دکترش گوش میکرد اینقد درمانش طول نمیکشید

یک برادرتون نمیخواد.. و داره بازی در میاره بعد این احتمالا مشکلش اسکیزوفرنی نیست. افسردگی داره

توهم و هدیون داره کاملا واقعی مبگه من خوبم من اوکیم شما مشکل دارین

یک برادرتون نمیخواد.. و داره بازی در میاره بعد این احتمالا مشکلش اسکیزوفرنی نیست. افسردگی داره

واقعا چرا فکر کردی بازی درمیاره؟؟یه درصدم اینا بازی درنمیارن این اقا دست خودش نیست واقعا چیزهایی تو ذهنش میشنوه  و حتما هم باید بهش شوک بدن ک بهتر شه دکتر اونهمه درس نخونده ک شما بهش بگید چیکار کنید  داداشش خودشو بیمار نمیدونه چون این چیزها تو ذهنشه و واقعا راست میگه به اسیکزوفرنی نزدیکه چون توهم داره 

واقعا چرا فکر کردی بازی درمیاره؟؟یه درصدم اینا بازی درنمیارن این اقا دست خودش نیست واقعا چیزهایی تو ...

اره اصلا ب حرف ما نیس.ولی مشکل داداش تو سبک تر از این بود حداقل اون توهم نمیزده..خیلی ناامیدم

مرسی از کمکت🌹

انشالا حالش خوب میشه نگران نباش به حرف دکترش گوش کنید اگ داداشت واقعا این حرفا رو میزنه و با دارو حواب نمیده ما به حرف دکتر ابجیم گوش نکردیم ک یه استرس ساده شد افسردگی شدید ابجی منم ۲۰سالش بود الان خوبه قرص هم نمیخوره 

واقعا چرا فکر کردی بازی درمیاره؟؟یه درصدم اینا بازی درنمیارن این اقا دست خودش نیست واقعا چیزهایی تو ...

اگر یک دهم کتابی که من خوندمو بخونید میفهمید هیچ ربطی به اسکیزوفرنی نداره. اصلا مسخره است‌. دکتر چون دکتره دلیل نمیشه حتما حرفش درست از آب در بیاد..

من یک سال تمام ریتالین خوردم که دکترم گفت کمبود توجه و تمرکز داری...منم خیلی دنبال کتاب گشتم که بفهمم این چه بیماریه دارم. آخرش مشخص شد من افسردگی دارم.

سه اگر اسکیزوفرنی داشت باید به دارو پاسخ میداد حتی اگر کوتاه باشه... یکم فکر کنید.این مطالب علمیه و تو کتابا بخون