مثلا اگه یه مقدار زیادی پول داشتی حاضری به یه نفر فقیر کمک کنی و آینده اش رو تضمین کنی یا اون پول رو بین چندین فقیر تقسیم کنی و یه مقطعی از زندگیشون رو تامین کنی؟
حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀 بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️
اگه آدمی هستی که داخل زندگیت سختی کشیدی حاضری که کاری کنی فرزندت داخل ناز و نعمت بزرگ بشه یا نه اونم ...
اونم سختی رو تجربه کنه اما سختی که خودم با برنامه ریزی و ساختگی براش فراهم کنم که تحت کنترل خودم باشه یعنی همجوره حواسم بهش باشه ... ناز و نعمت و لای پرقو بزرگ شدن آدمو خودساخته نمیکنه
این سوالو همه میپرسن بزارین مام بپرسیم عاشق شی یا عاشقت شن؟ اونی که دوسش داری ...
این سوال رو واقعا از جوابش مطمئن نیستم چون تجربه نکردم،نه عاشق شدم،نه عاشقم شدن،فعلا ترجیح ام اینه که عاشق بشم.
ولی سوال سوم قطعا دوستی که براش مهمم
یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه.....هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه.....هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒