2777
2789
عنوان

چندتا سوال چند گزینه ای بپرسیم جواب بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 75 پست
اگه آدمی هستی که داخل زندگیت سختی کشیدی حاضری که کاری کنی فرزندت داخل ناز و نعمت بزرگ بشه یا نه اونم ...

اونم سختی رو تجربه کنه اما سختی که خودم با برنامه ریزی و ساختگی براش فراهم کنم که تحت کنترل خودم باشه یعنی همجوره حواسم بهش باشه  ... ناز و نعمت و لای پرقو بزرگ شدن آدمو خودساخته نمیکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فالوده یا بستنی؟؟😅 خودم همیشه میکس میگیرم😅

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️
این سوالو همه میپرسن بزارین مام بپرسیم     عاشق شی یا عاشقت شن؟  اونی که دوسش داری ...

این سوال رو واقعا از جوابش مطمئن نیستم چون تجربه نکردم،نه عاشق شدم،نه عاشقم شدن،فعلا ترجیح ام اینه که عاشق بشم.

ولی سوال سوم قطعا دوستی که براش مهمم

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
فالوده یا بستنی؟؟😅 خودم همیشه میکس میگیرم😅

فالوده

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
این سوالو همه میپرسن بزارین مام بپرسیم     عاشق شی یا عاشقت شن؟  اونی که دوسش داری ...

عاشقم شن 

اونی ک دوسم داره 

سوال اخری سخته من خواهر ندارم ولی فکر کنم خواهر رو انتخاب میکنن 😕

اونم سختی رو تجربه کنه اما سختی که خودم با برنامه ریزی و ساختگی براش فراهم کنم که تحت کنترل خودم باش ...

آفرین طرز فکر جالبیه 😍

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️
حالا یدونه سخت تر😅 غذای مفید بدمزه یا مضر خوشمزه؟

مضر خوشمزه  

یه مسافرت پرخرج و حسابی در سال یا چندین مسافرت با صرفه جویی؟

حالا این رو جواب بدید.خیلی کلیشه ایه البته  

منطق یا احساس؟

حالا این رو جواب بدید.خیلی کلیشه ایه البته     منطق یا احساس؟

منکه صد در صد منطق