2777
2789
عنوان

چندتا سوال چند گزینه ای بپرسیم جواب بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 75 پست

اگه آدمی هستی که داخل زندگیت سختی کشیدی حاضری که کاری کنی فرزندت داخل ناز و نعمت بزرگ بشه یا نه اونم مثل تو سختی رو تجربه کنه؟؟

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر نظراتتون قشنگ و در قالب خودش منطقیه  شما هم سوال دو گزینه ای بپرسین

این سوالو همه میپرسن بزارین مام بپرسیم  

عاشق شی یا عاشقت شن؟ 

اونی که دوسش داری یا اونی که دوست داره؟ 

خواهری که براش مهم نیستی یا دوستی که براش مهمی؟ 

We don't need to worry cause when we fall we know how to land:) ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌معنی قلب بنفش برای من و میلیون ها نفر دیگه🙃💜👈🏻بنفش آخرین رنگ رنگین کمانه بنفش یعنی من برای مدت زیادی دوستت دارم و بهت اعتماد میکنم  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌_کیم تهیونگ  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌پرپل یو😎💜 ‌ ‌
اگه آدمی هستی که داخل زندگیت سختی کشیدی حاضری که کاری کنی فرزندت داخل ناز و نعمت بزرگ بشه یا نه اونم ...

نه ناز و نعمت ناز و نعمت نه سختی سختی 

وسط این دو تا

ولی قطعا تمام تلاشمو میکنم زندگیش راحت تر از من باشه فقط لوسش نمیکنم😁

We don't need to worry cause when we fall we know how to land:) ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌معنی قلب بنفش برای من و میلیون ها نفر دیگه🙃💜👈🏻بنفش آخرین رنگ رنگین کمانه بنفش یعنی من برای مدت زیادی دوستت دارم و بهت اعتماد میکنم  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌_کیم تهیونگ  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌پرپل یو😎💜 ‌ ‌
اگه آدمی هستی که داخل زندگیت سختی کشیدی حاضری که کاری کنی فرزندت داخل ناز و نعمت بزرگ بشه یا نه اونم ...

این دیگه هر دو

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
این سوالو همه میپرسن بزارین مام بپرسیم     عاشق شی یا عاشقت شن؟  اونی که دوسش داری ...

من اینکه عاشقم شن رو ترجیح میدم

خواهرم رو هم به دوستم ترجیح میدم

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

سختی زندگی رو نکشه و پس انداز حسابی براش کنار میزارم و بهش میگم باید به یه حداز توانایی برسه تا اون پس انداز بهش داده بشه، یعنی خودش رو ثابت کنه 

حد وسط،نه زیاد سختی بکشه،نه این که ناز و نعمت زیاد که راحت طلب و بی مسئولیت بشه

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
من اینکه عاشقم شن رو ترجیح میدم خواهرم رو هم به دوستم ترجیح میدم

منم اولی ترجیح میدم عاشقم شن😁😂

ولی دومی دوسته رو ترجیح میدم البته تو این زمونه سخته ولی بازم اگه بتونه مث خواهرم باشه اوکیه 

هر چند خواهر ندارم😁

حالا یدونه سخت تر😅

غذای مفید بدمزه یا مضر خوشمزه؟