2777
2789

استخدام بدون آزمون در پست بانک ایران معمولاً به صورت رسمی انجام نمی‌شود، زیرا این بانک برای جذب نیروهای انسانی خود از آزمون‌های استخدامی استفاده می‌کند. با این حال، در برخی موارد خاص، ممکن است از طریق قراردادهای موقت یا پروژه‌ای، نیروهایی جذب شوند. این موارد معمولاً به شرایط خاص و نیازهای فوری بانک بستگی دارد.

برای اطلاعات دقیق‌تر، پیشنهاد می‌کنم با شعبه‌های محلی پست بانک یا منابع انسانی این بانک تماس بگیرید. 

🙃

استخدام بدون آزمون در پست بانک ایران معمولاً به صورت رسمی انجام نمی‌شود، زیرا این بانک برای جذب نیرو ...

آخه یه نفر از دوستای من بدون آزمون تو پست بانک ن استخدام شده هرچی میپرسم نمیگه بهم چجوری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه یه نفر از دوستای من بدون آزمون تو پست بانک ن استخدام شده هرچی میپرسم نمیگه بهم چجوری

ممکن است دوست شما از طریق روش‌های خاصی مانند قراردادهای موقت، پروژه‌ای یا حتی معرفی توسط افراد معتبر در سازمان، جذب شده باشد. گاهی اوقات، در شرایط خاص یا نیاز فوری، بانک‌ها ممکن است از روش‌های غیرمعمول برای جذب نیرو استفاده کنند. 

اگر دوستتان اطلاعاتی نمی‌دهد، شاید بخواهد این موضوع را خصوصی نگه دارد. پیشنهاد می‌کنم اگر واقعاً علاقه‌مند هستید، با منابع انسانی پست بانک تماس بگیرید و شرایط را مستقیماً بررسی کنید. 

🙃

اونها دفترای خدماتی پست بانک هستن خانم نیازی به ازمونم ندارن اگه یه کم حسابداری وکامپیوتر بلد باشی ط ...

از حقوقشون اطلاع ندارید خیلی دوست دارم تو این جور جاها استخدام شم

دوستان کسی می‌دونه پروسه تاسیس باجه پست بانک تو روستا چقدر زمان می‌بره و هزینه اش چقدره ممنون میشم ر ...

سلام  خوبی هنوزم میخوای پست بانک بزنی؟

من و شوهرم پست بانک داریم خیلی عالیه

میشه بگی چجوریه ؟

ما خودمون تو همین روستا زندگی میکنیم یکم دوندگی داره ولی ارزش داره کار بانکیه ولی درآمد دست خودته هرچقد بیشتر تلاش کنی درآمدت بیشتر میشه

اول اینکه حتما بایدمدرک کارشناسی داشته باشی بعدشم چک برگشتی و سوء سابقه نداشته باشی و همچنین عدم اعتیاد