2777
2789

منظورم دخترای یه خانوادس

که باید اول بزرگتره ازدواج کنه بعد کوچیک تره..

شماها هم مخالفین با این رسم یا من دیوونم؟

اونایی که این رسمو ندارن میشه بگین چجوری این رسم برداشته شده؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما نداریم خب ی وقت شرایط خوب میاد شاید دیگه هیچ وقت نیاد نباید پاسوز شه... ولی من خودم با این که خواهر ندارم ولی به ترتیب ازدواج کردن بیشتر دوست دارم اون خواهر بزرگ همه تو فامیل فکر میکنن چی بوده که کوچیک تر ازش رفته و اون ناراحتی که بزرگ داره و بروز نمیده 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

خواهر من زودتر از من ازدواج کرد دخترخالم دخترداییم هم همینطور کوچیکه زودتر ازدواج کردن

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
این در صورتی خوبه که دختر بررگتر نخواد ازدواج کنه و ازدواج و .... اینا رو دوست نداشته باشه.

خب شاید دلش بخواد دیر ازدواج کنه

مثلا خواهرش ۲۲ سالگی ازدواج کنه

ولی خودش بخواد ۳۰سالگی ازدواج کنه

یعنی حتی اگه رسمم نداشتع باشیم بازم دختر بزرگتره روحیش خراب میشه؟

اره اگه خواستگار نداشته باشه خواهرای کوچیکش ازدواج کنن خراب میشه ولی خب اون خواهرای کوچیکتر نمیتونن لگد به بخت خودشون بزنن که

ما نداریم خب ی وقت شرایط خوب میاد شاید دیگه هیچ وقت نیاد نباید پاسوز شه... ولی من خودم با این که خوا ...

من فک میکنم بخاطر این رسم خانواده و فامیل اون فکرا رو میکنن

چون الان وقتی اول پسر کوچیک تر زن میگیره 

خانواده ها هیچ فکر بدی راجب پسر بزرگتره نمیکنن و کاملا براشون عادیع