شرمنده دیر جواب دادم داشتم ناهار درست میکردم،اول آرد و سه بار الک میکنم میزارم رو گاز باشعله ی کم تف میدم بوش در بیاد بعد روغن میریزم خوب تف میدم وقتی یکدست شد میزارم کنار از داغی بیفته ..تو یه ظرف گلاب و آب میزارم بجوشه ،شیره انگور یا چهار شیره هر چی که داری با یه مقدار گردو کنار بزار،اگه گردو هم نداشتی کنجد تف داده هم خوبه ..حالا گلاب و آب و بریز روی آرد خوب مخلوط کن وقتی مخلوط شد شیره انگور قاطی کن خوب هم بزن ...روغن زرد یا روغن زیتون هر روغن دیگه هم اگه دیدی روغنش کمه اضافه کن ،من چرب دوست دارم ،اگه شیره انگور نداری توی همون گلاب و آب شکر اضافه کن ...
ولی تنها نکته اینه که آرد الک بشه حتما و بزار از داغی بیفته وگرنه سریع گلاب و آب و شیره انگور جذبش میشه و سفت میشه وقتی از حرارت افتاد کم کم مواد و اضافه کن ،اندازه ش هم دست خودت چشمی میتونی بفهمی چقد بریزی ..بعد بریز توظرف با پودر نارگیل