2777
2789
عنوان

شوهربی مسئولیت

343 بازدید | 35 پست

سلام بچها من ی چندوقته خیلی ب مشکل خوردم اگه کسی میتونه کمک کنه نظرشوبده

من ۲۴ سالمه شوهرم۲۷ خیلی پسرمهربونیه ولی بی نهایت بی مسئولیته اول ک عقدکردیم خوب بود کار داشت ولی بعدش زد ب در بیخیالی کارشو از دست داد بعد از اونم هی چند روز رف سرکار و ول کرد من طلاهامو فروختم و هی قرض کرد و درکل گذشت تااینکه پارسال خیلی بهش فشار اومد بی پولیو اینا رفت سربازی قشنگ رفت ک فرارکنه از اوضاع 

وضع باباش تقریباخوبه الان ماهی پونصد میریزه براش هردفعه میریم ی صابونی برنجی چیزی میدن من خیلی خجالت میکشم ازاین وضع ولی بهش ک. میگم میگه همه دوستای سربازم همینن چیکارکنم و. فلان از پادگانم میاد یا میره با دوستاش بیرون یا میشینه کنار من فیلم میبینه فوق العاده ام ناامیده همیشه من امید میدم بهش درست میشه خدابزرگه واینا ولی الان خسته شدم

موضوع بعدیش رفیق بازیشه تا حدی ک دوستای مجردش میان خونم شب میخابن این صبح میره پادگان اونا هستن منم تنها 

درکل بگم با۲۷سال سن هزارتومن نداره امید. زندگیش ب باباشو منه چون درس میخونم همش میگه تو با درست ارزش داری

این وسط من میدونم بااین اینده ندارم ینی داشته باشه خرج میکنه میریزه میپاشه نداشته باشه ام ک هیچی 

ولی فوق العاده احساسیه من هی میخام ول کنم برم چون خیلی بچه اس اینو حتی دوستاش گفتن بهم از طرف خانوادمم نمیترسم ولی همش عذاب وجدان دارم میگم بعد من حتما ی بلایی سرخودش میاره دوستاش چی میگن خودش چی میشه

الان چندوقتیه ک خیلی دل مرده شدم اونم بجای اینکه درست بشه هی محبتشو زیادمیکنه ولی دیگه محبتشم برام قشنگ نیس

موندم بخدا

مهربونه ولی فقط ب درد دوستی میخوره ن روم غیرت داره ن. کارمیکنه هیچی فقط میشینه ه

خیال پردازی میکنه بابام خونه بخره برام تو بری سرکارو ....

بنظرتون چیکارکنم 

خیلی کودک هستند 

نباید با مردی که حتی سربازی نرفته ازدواج میکردید 

الانم تا تغییری نکردن بچه نیارید 

اگه برای دلسوزی با کسی ادامه بدید اخرش جای دیگه تون می سوزه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدای من یعنی چی اخه ! توام همینجوری نشستی هیچی نمیگی دوستاش میان میخوابن خونه ات ؟؟؟؟ تا وقتی دو ...

ببین چندوقت پیش رفتیم خونه دوستش  مرد هی میگف تو درس میخونی ول کن بیا با من بریم خارج بیا گوشی میخرم ماشین میخرم برات ب. شوخی تو جمع این فقط میخندید

منم هی سکوت میکردم اومدیم خونه میگه تو چیکارکردی ک این ب خودش اجازه داد اینارو بگه منم گفتم اتفاقا تو مردی تو ببین چ بی غیرتی 

بعد خوابیدیم فرداش هی بیشتر محبت میکنه میبینه من افسرده شدم بیشتر حرف میزنه همین

غیر قابل باوره😮🥺

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔
خیلی کودک هستند  نباید با مردی که حتی سربازی نرفته ازدواج میکردید  الانم تا تغییری نکردن ...

ببین اولش خیلی شرایطش خوب بود الانم مطمئنم سال دیگه باباش خونه میخره ولی من اینونمیخام اصلا من میخام خودش مستقل بشه

بچه ک اصلا اون خودشم نمیخاد

جدی برخورد کن باهاش اینجوری که نمیشه الان جوونه میتونه خودشو تغییر بده اگه دیر کنی تا آخر همینجوری ادامه میده بعدا بچه دارم میشین اون بچه رو بدبخت میکنین.دلسوزی تو این مورد اصلا درست نیس

همینقدر که اون مقصره توهم مقصری اون مطمئنه تو موندنی هستی یکم جدی و قاطع باش عزیزم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

جدی برخورد کن باهاش اینجوری که نمیشه الان جوونه میتونه خودشو تغییر بده اگه دیر کنی تا آخر همینجوری ا ...

الانکه میگم میگه بزار بعد سربازی میرم سرکاروفلان ولی من میدونم نمیره چون قبلشم نمیرف

من هی میخام برم دنبال طلاق ولی دست. خودم نیس ب شدت عذاب وجدان دارم میگم بعد من چی میشه این