2777
2789
عنوان

شوهربی مسئولیت

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 35 پست
منم الان همینم طلاهامو فروختم براش کلی پول قرض گرفتم بی پولی کشیدم  ولی خسته شدم دیگه الان دلز ...

دقیقا مثل شوهر عمه منه.جدی باش باهاش.اتمام حجت کن بعد سربازی اگه کار نکنه جور دیگه ای برخورد میکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی یکسال دیگه بشینم باهاش 

نه گلم صلاح رو خودت بهتر میدونی اما تو این یک سال بهانه داره شما از الان هشدار بده که جدی بگیره به فکر باشه.این که شما پزشک میشی و درآمدت خوبه اصلا دلیل موجهی نیست که اون تنبلی کنه.

باورکن ی مدت همه چیزو جدی گفتم بهش بحث کردم هرکاری بگی ولی در نهایت هی میگف دوست دارم عاشقتم درست م ...

بگو باحرف  درست نمیشه من با دوستت دارم گفتن نمیتونم زندگی کنم بگو مثلا تا یک ماه بهت وقت میدم یکم شرایط رو تغییر بدی 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن