2777
2789
عنوان

بی احترامی خواهر شوهر

470 بازدید | 22 پست

چند ماه قبل خواهر شوهرم به شوخی حرف خیلی زننده ای به من تو جمع گفت بعد با خنده جمعش کرد 

ولی واقعا خیلی ناراحت شدم بیشتر از سکوت پدر و مادر همسرم ناراحت شدم که هیچی بهش نگفتم چون خونه ی اونا بودیم

بعد هم من به یکی از اعضای خانواده همسرم گفتم دلیل ناراحتی مو

از اون روز خواهر شوهرم و همسرش دست پیش گرفتن و طلبکار شدن از من ،اونایی که باید طلبکار باشه منم

بعد خانواده همسرم هم کلا با من کمرنگ شدن

با همه‌ی اینا میان خونم و من حتی خواهر شوهرم رو دعوت نکردم اونم میاد و اصلا منو آدم حساب نمیکنن و تو خونه یک خودم به من بی احترامی میکنم

خانما تو رو خدا یه راهکار بدین خیلی حرص میخورم از دستشون ،کاری از دستم بر نمیاد پس خداااا کجاست واقعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر همینه که میگن هرگز باخانواده همسر درد ودل نکن مشکلاتت رو نگو یا بدی همسرت رو جلوشون نگو 

همه اینارو نگه می‌دارند تا ضربه بزنن 

با آرامش نه دعوا و بحث بهش بگو ما باید پشت هم باشیم اگر برعکس تو خانواده من بود مت پشت تو بودم اجازه نمی‌دادم کسی به تو حرفی بزنه 

من تواین ۱۸ سال زندگی فهمیدم برای داشتن عزت پیش فامیل شوهر، شوهرباید پشت خانمش باشه .بی دعوت میاد تو ...

ببین برعکس بود اومد تو خونه اصلا به محل نزاشت که من بخوام محل نزارم

[QUOTE=399657584]چطوری میان خونه خودت بهت بی احترامی میکنن😐توام طوری رفتار کن ک متوجه مزاحم بودنشون بشن شوهرت هم خون ...[/QUمن درو باز نکنم منو‌هم‌پرت میکنن بیرون آنقدر بی شعورن

بخاطر همینه که میگن هرگز باخانواده همسر درد ودل نکن مشکلاتت رو نگو یا بدی همسرت رو جلوشون نگو همه ای ...

اصلا درد دل نکردم پیش اونا تا به حال ، شوهرم گاهی از من تعریف می‌کنه تو جمع و اونا تحمل ندارن