2777
2789

تازه آشنا شدیم به دلم نشسته ولی من درونگرام بهم میگه تو پیام و چت و زنگ زدن اینا خیلی سردی بهم میگه من به محبت نیاز دارم 

دخدرا محبت کلامی چجوریه

سلام بوس دوستت دارم ولی الان موقع این بازیا نیست موقع شناخته این چه درخواست مسخره ایه که یه مرد الان ...

منظورش از محبت جنسی نیست عزیزم 

من اصلا بهش پیم نمیدم حتی اسمشم نمیگم و عزیزم خالی هم نمیگم بهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بوس دوستت دارم ولی الان موقع این بازیا نیست موقع شناخته این چه درخواست مسخره ایه که یه مرد الان ...

برای شناخت هم همش اون پیم میده و زنگ میزنه منم با اینک به دلم نشسته اصلا نمیتونم ارتباط برقرار کنم

منظورش از محبت جنسی نیست عزیزم من اصلا بهش پیم نمیدم حتی اسمشم نمیگم و عزیزم خالی هم نمیگم بهش

میدونم دقیقا هم‌میفهمم چی میگی ولی الان موقعش نیست این درخواست ها بوی دوست پسری و دختری میده نه یه مرد جدی برا ازدواج

میدونم دقیقا هم‌میفهمم چی میگی ولی الان موقعش نیست این درخواست ها بوی دوست پسری و دختری میده نه یه م ...

یعنی فقط منتظر باشم ایشون پیم بده

زشته آخه همش اون سعی کنه برا شناخت من

برای شناخت هم همش اون پیم میده و زنگ میزنه منم با اینک به دلم نشسته اصلا نمیتونم ارتباط برقرار کنم

ته دلت لرزیده اصلا ؟ میخوایش ؟ از من میشنوی همینجوری جلو برو زیاده روی نکن عاشق نشو که بدبخت میشی الان فقط وقت شناخته البته اگه دلت لرزیده باشه همینجوری عالیه بگو محبت بعد شناخت

یعنی فقط منتظر باشم ایشون پیم بدهزشته آخه همش اون سعی کنه برا شناخت من

نه صبر نکن ولی رسمی باش الان موقعه شناخته ،کتاب گلبرگهای زندگی رو پیدا کن سوال داره بخون ازش بپرس تا بیشتر باهاش اشنا بشی

ته دلت لرزیده اصلا ؟ میخوایش ؟ از من میشنوی همینجوری جلو برو زیاده روی نکن عاشق نشو که بدبخت میشی ال ...

اره شخصیتش به دلم نشسته ولی من فوقالعاده آدم سردی ام اونم فک میکنه بزور یا به اجبار دارم باهاش حرف میزنم حتی زنداداشم زنگ زد بهم گف چرا مجبوری جوابشو میدی