2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دکتر به پسرم داده الان مصرف میکنه...یعنی چند دوره باید مصرف بشه بعدش برگشت نداره؟

من شنیدم تا سه دوره خوبه چاق میکنه

یعنی چی به هیچ کس بیشتر از اندازه ظرفیتش بها نده ؟!مگه ما کرونومتر دستمونه که بفهمیم طرف از چه مرحله ای به بعد هار میشه آخه  
من شنیدم تا سه دوره خوبه چاق میکنه

دکتر به پسرم داده چون بعد یک سالگی خیلی بد غذا شد قبلش خوب بود الان دو ساله است نمیدونم شربتش تموم شد باید دوباره براش بگیرم یا نه شما اطلاعی برای بچه ها ندارین؟

دکتر به پسرم داده چون بعد یک سالگی خیلی بد غذا شد قبلش خوب بود الان دو ساله است نمیدونم شربتش تموم ش ...

برای بچها نمیدونم از دکتر بپرس ولی واسه بزرگسال من شنیدم سه دوره جواب میده

یعنی چی به هیچ کس بیشتر از اندازه ظرفیتش بها نده ؟!مگه ما کرونومتر دستمونه که بفهمیم طرف از چه مرحله ای به بعد هار میشه آخه  

ارتیمیس جان واسه افزایش  میتونم‌کمکت کنم دوره ۷۰روزه ۵الی ۶کیلو افزایش داشته باشی

واسه افزایش اشتها ناشتا اب انجیرخیلی عالیه اگرمبخوای واست کامل توصیع بدم درخواست دوستی موقبول کن 

تا حالا اسمش و نشنیدم عزیزم داروخانه باید تهیه کنم؟

نه طب سنتی هم برای کم خونی خوبه هم اشتها اوره 

من مصرف میکنم هم اشتهام زیاد شده هم کم خونیم برطرف شده

اهدافتو واسه آدما تعریف نکن!                                                نشونشون بده...!😎🖖