2777
2789
عنوان

کراتین و موهای فر🤦‍♀️

1144 بازدید | 20 پست

عاقا موهای من فرفریه اگه روغن بزنم خیلییییی خوشگلن ولی خسته شدم دیگه از بس روغن زدم☹️

موهای من کم پشته خیلی ریزش مو دارم و فر بودن موهام کمک کرده که موهام حجیم تر بنظر بیاد ولی دلم میخواد کراتین کنم👀

وز دارن موهام واسه همین خستم کردن و گرنه موی فر رو دوست دارم ☺️

شما راه حلی ندارین واسه مشکل من؟؟ 

همون کراتین من کردم راحت شدم موهام همیشه مرتبه

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیف نیست ‌.....تازه میگی موهات کم پشته کراتین کنی جالب نمیشه

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

مامانم وزه، کراتین کرد فقط موهاش دور از جون مثل شیمی درمیانیا ک موهاشون میریزه، همون جوری میریخت

هیچ تاثیری هم نذاشت

با اینکه یکی از بهترین جاهای تهران کار کرد و کلیم خرج کرد

من راشینم، تنها و مستقل، دل‌شکسته و ناراحت، دلسرد و بی‌رحم، پرتلاش خستگی‌ناپذیر، موفق و توانا... مامان خانم جونم، خیلی دوستت دارم خیلی زیاد، با اینکه حسم یک طرفست، هم به خودت و هم به بابایی. آن خدایی که بزرگش خواندی! به خدا مثل تو تنهاست ... بخند:) بی‌پاسخ موندنت بخاطر شعور پایینته نه بی‌زبونی من×_× اگه درمورد مد و زیبایی سوالی بود، تا جایی که در توانم باشه درخدمتم گوگولیا...

هلث نوشن یگیر هم تقویت کنندس هم مو خوره ها رو درس میکنه هم صاااف صاف میکنه نیازی ب اتو هم نیس

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

ولی خب خواهرم تو تهران ویتامین کرد، اون موهاش لخته کلا، پایینش داشت فر میشد و ضعیف، الان عالی عالی شده

کلی کلی کلی هم رشد کرده

من راشینم، تنها و مستقل، دل‌شکسته و ناراحت، دلسرد و بی‌رحم، پرتلاش خستگی‌ناپذیر، موفق و توانا... مامان خانم جونم، خیلی دوستت دارم خیلی زیاد، با اینکه حسم یک طرفست، هم به خودت و هم به بابایی. آن خدایی که بزرگش خواندی! به خدا مثل تو تنهاست ... بخند:) بی‌پاسخ موندنت بخاطر شعور پایینته نه بی‌زبونی من×_× اگه درمورد مد و زیبایی سوالی بود، تا جایی که در توانم باشه درخدمتم گوگولیا...

کراتین اسیب میزنه به مو 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃