2777
2789
عنوان

کراتین و موهای فر🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 20 پست
من فقط میخوام وز موهام بره  اوکیه؟

اره

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه موهام میریزن  صاف کنم جالب نمیشه

من موهام خیلی فره از ریشه فره پر هم هستم ک دیگ نگم برات پف میکنه وزه افتضاح ولی کرم مو وروغن زیتون استفاده میکنم..درضمن ریزش موکاملا عادیه برای منم خیلی میریزه..کراتین موهام میشه2میلیون میدونی بنظرم ازموهات لذت ببرخیلیا آرزوشو دارن والکی پول خرج نکن به موهات اسیب نزن مخصوصا ک میگی کم حجمه...این فقط نظرمنه🌷😊

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

اگرموهات کم پشته نکن این کارومیچسبه به کله ات

تازه ریزش موهم میاره کم پیش میادبه موی کسی بیفته ریزش نگیره

من کردم ولی من مجبوریودم بچه کوچیک دارم موهام گره میشدنمیتوستم هرروزکلی وقت برای بازکردنش بذارم

میخواستم خیلی شلخته نشم کراتین کردم

چنوقته کراتین کردی؟ موهات الان خوبه،راحتی

اسفند کردم اره واقعا احیا شده صاف هم شده

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
اخه موهام میریزن  صاف کنم جالب نمیشه

منم موهام خیلی کم پشته

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه