2777
2789
عنوان

تیزهوشانیا بیان کمک

277 بازدید | 25 پست

تیزهوشان ششم چیکار کنم چه منبعی بخونم؟

خودم آرزومه

هر پنجشبه ها سر ساعت ۹ شبیه ساز میگیرم

روزانه ۵۰۰ تا تست میزنم

از کتاب ET فرازمینی

هوش کمپلکس زو تا الان چندین بار کامل خوندم دیگه کتابی ندارم..چی بخرم؟؟

کمککک🙏🌹

دختراا اگر کسی مشاور خواست بمن درخواست دوستی بده تا شمارش بدم

عزیزان مشاورش واقعاا خوبه واسه اطمینان دو روز به شما به صورت رایگان مشاوره میده در صورت رضایت باهاش ادامه بدید

برنامه ریزی تحصیلی به همراه مرور متعادل واسه درساا

بهتون میگ واسه هر فصل چقد باید تست بزنید چقد تایم بذارید شب هاا ازتون گزارش کار میگیره و تحلیل میکنه و نقاط ضعف تون پیدا میکنه روش اصولی مطالعه و تست هر درس رو بهتون میگه و برنامه ریزی کاملا شخصی طبق شرایط دانش آموز

دیگه بقیشو بسپار به خدا😐

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا اابالفضل پسر من همین طورر الله بختکی رفت امتحان داد و قبول شد.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
خخخ میدونم خیلی خوندم اما من عاشق درسم.هرچی بخونم سیر نمیشم. واس همین میخوام بیشتر بخونم آخه کا ...

عاشق درسای شیشمی؟😁

خب بخون

همون کتابای خودتو بخون وقتی تست زیاد کار کردی

نمونه سئوال آزمونای پارسالم حل کن

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
خخخ میدونم خیلی خوندم اما من عاشق درسم.هرچی بخونم سیر نمیشم. واس همین میخوام بیشتر بخونم آخه کا ...

عاقا به مام یاد بده عاشق درس باشیم من پارسال امتحان دادم واسه تیزهوشان قبول نشدم چون نخونده بودم

الان هفتمم

اصلا نمیتونم تمرکز کنم رو درس

میشه برای رسیدن به اهدافم یه صلوات مهمونم کنی؟ 😘 
یا اابالفضل پسر من همین طورر الله بختکی رفت امتحان داد و قبول شد.

اینجوری نگید بالاخره هر کی مدلش فرق داره و درس نخوندن و قبول شدن خیلی چیز خوبیم نیست

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻 

آرامش داشته باش موفقیت در کل ربط چندانی ب مدرسه نداره

لزوما همه ی تیزهوشانیا موفق نمیشن

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻