2777
2789

نسبتمون خیلی دوره ولی نامزدم میگفت چون نو عروسی برو ارایشگاه 

ارایشگر خودم نبود یکی دو جا هم پرسیدم گفتن ساده و بدون شنیون 1400/1500

تصمیم گرفتم خودم ارایش کنم ولی شدیدا موندم ببینم چ مدلی انتخاب کنم

صورتم کشیده است ولی پره پیشونیم بلنده

چشام درشته ابرو و بینی و لبم هم قشنگه 

فکم پهنه 

چی انتخاب کنم؟🫠

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت بلدی ؟

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

وقتی نامزدت مبخواد بفرستت ارایشگاه برو وگرنه دوروز دیگه باید التماس کنی و هزینشو نمیده 

ب خودت ارزش قائل شو این مبلغ پولی نیستاااااااا

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ولی منم نامزد بودم هر جشنی دعوت میشدم میرفتم آرایشگاه 

در اون حد تمیز نمیتونم درارم خودم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

من برای عروسی صورتمو یه دفتر نقاشی فرض میگیرم و هرکاری که تو طراحی چهره انجام میدادم رو صورتمم انجام میدادم همه تو عروسی میگفتن کدوم ارایشگاه رفتی درصورتی که خودم ارایش کرده بودم

بزن یوتیوب اموزش ببین 

کاربری دست 2نفر هست! 

وقتی نامزدت مبخواد بفرستت ارایشگاه برو وگرنه دوروز دیگه باید التماس کنی و هزینشو نمیده ب خودت ارزش ق ...

الان دستش خالیه پول تو جیبی ماهیانم هم بهم نداده

نمیخوام بهونه دستش بدم ک بهم نده

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣