2777
2789

میرم خونه شون چایی میاره به همسرم تعارف می‌کنه بعد به من میگه تو هم میخوری؟ اگه میخوری برو بریز برا خودت

یا مثلاً به بار رفته بودیم پیک نیک ما می‌خواستیم زودتر برگردیم. مادر شوهرم اومد مثلاً شام ما رو بده. ما یه بچه ۵ ساله هم داریم. کلا دوتا بشقاب غذا ریخت. یه پلو خوری و یه میوه خوری برا بچه مون! همسرم لب به غذا نزد گفت من میام نمیره. مادرشوهر غذا رو ریخت تو پلاستیک داد دستمون که بیاریم خونه بخوریم!

این اتفاقات خیلی پیش اومده. یه بار رفته بودیم پارک هندونه آورده بودن. بچه م هندونه رو دید دلش خواست. مادر شوهرم یه تیکه به بچه داد به تیکه به همسرم و سریع روشو پسوند گفت ببینند مگس نره! اومدیم خونه به همسرم گفتم چرا اون هندونه رو خوردیم و به من تعارف نکردی ؟ گفت فکر کردم میخواد به تو هم بده وگرنه نمی‌خوردم.

همسرم اگه حرفی به مادرش بزنه مادرش میانه به کولی بازی که من مسن هستم خودش بیاد از خودش پذیرایی کنه زنتو سوار سرت نکن و بهش رو نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمو یاد میدم که سهم خودشو بزاره جلوی من

این کار هم کرده. مادرش خودشو میانه به ناراحتی که عه من برا تو آورده بودم. فلانی اگه میخواد بره خودش برداره تعارف نداره که با ما