2777
2789

۱۷ سالم بود فامیل دورمون زنگ زدن خواستگاری ولی من خیلی بچه بودم ازدواج فامیلی ام دوس نداشتم رد کردم.

گذشت و گذشت من دو سال پیشم با یکی نامزد کردم (عقد نبود )ولی انتخاب احمقانه ای بود نامزدی رو بهم زدم.

الان ۲۸ سالمه، حالا چند روز پیش دوباره همون فامیلمون زنگ زده ب بابام ک اگه اجازه بدین بیایم واسه خواستگاری. من با پسره یه کلمه ام حرف نزدم تاحالا ،اصلا همدیگرو ندیدیم یبار فقط از دور دیدم تو یه مجلس. فقط رو حساب خوب بودن مامان بابام اینا خیلی پیگیرن وگرنه پسره ندیده ک علاقمند نشده!

همه چیزشم میگن اوکیه کار و مغازه و ماشین، ولی حتی نمیدونم چند سالشه،  منم ب بابام گفتم نمیخوام بیان خونه، میریم بیرون کافه دوتایی میشینیم حرف میزنیم، شاید اصلا از من خوشش نیاد، اخه مامان بابای من تقریبا مذهبی هستن ولی من اصلا مذهبی نیستم حجابم ندارم این شاید فک کرده من مث مامانمم.

نمیدونم چیکار کنم استرس گرفتم تا اونجا ک یادمه قیافش باب میلم نبود.  

خب خودت داری میگی دیگه

برید کافه همو بشناسید

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون بیرون برو ببین کاری نداره  

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
مهم ترین چیز اعتماد به نفسه اینکه اون اگر خوشش نیاد چیزی ازت کم نمیشه بگو میرم ببینمش که بفهمم من ...

نه من ک برام مهم نیست اون خوشش بیاد یا نه، از خداشم باشه والا.

ازدواج فامیلی دوس ندارم راستش 

استرس نداره ؛ حداقل ۳ ماه با پسره برو بیرون ببین به درد هم میخورین یا نه

اره اصلا دوس ندارم اول کاری بیان خونه

انقد بدم میاد از مرااسم خواستگاری، عین بچه ها باید بشبنیم سرمونو بندازیم پایین

بیرون ادم میره بالغانه صحبت میکنه