2777
2789
عنوان

عیدی برام ب زور آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2609 بازدید | 175 پست
واسه منم فقط شب چله آوردن ن نوروز اوردن اینم از عید فطر ک ب زور اوردن

واسه من خرید کردیم عیدی بیارن فقط محرمیت خونده بودیم اون موقع مامانم چون مخالف ازدواجم بود به زور منوکشوندمحضرو صیغه نامه رو باطل کردیم بعدش وسیله هارو چندماه بعدکه عیدفطرمیشدبرام آوردن

عضوگروه رزنارنجی وزن شروع79وزن هدف۷۰من موفق میشوم
خوب پس دیگه رسما بت بی احترامی کردند! خانوادت هیچی نکفتند؟! به نظر من الان به سوهرت بگو ممنون، مول ا ...

قصد دارم بگم فقط خدا کنه باز جبهه نگیره

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونش هم غنیمته چه مارکایی؟کاش میگفتی ۳تاتیکه ولی مارک خوب

اون اول نمیدونستیم ک میخوان برن مارکای متفرقه بگیرن وگرنه تاکید میکردیم ک حتما باید خودمم ببرن، سر هرچی اینا اذیتم کردن هنوز سرویس طلا برام نخریدن حلقه نشون و ۲تا النگومو هم خودشون سر خود رفتن خریدن انگشترم دو براب انگشتم بود بردیم برام یعالمه چسب زدن تا اندازه شده همه کاراشون عجیب و مسخرس و البته از رو خساست

مثل مادرشوهرمن برای من هیچی نیاورد میرم خونش هی میگه اینو برای فاطمه خریدم اونو خریدم میدونه که به م ...

به نظرم اون رسما با تو لج کرده وگرنه از رو خساست نیست پس چرا واسه جاریت سنگ تموم میذاره

اون اول نمیدونستیم ک میخوان برن مارکای متفرقه بگیرن وگرنه تاکید میکردیم ک حتما باید خودمم ببرن، سر ه ...

واسه من طلا گرفتن ولی دوتاالنگوهم پدرشوهرم واسه پاگشام گرفته بودمادرشوهرم نه پاگشاکردنه النگوهارودادآخرشم گفت رو اوناحساب نکنیدفروختم چون یه سری داستانا پیش اومد بینمون ازحرصش اینکاروکرد

به نظرم اون رسما با تو لج کرده وگرنه از رو خساست نیست پس چرا واسه جاریت سنگ تموم میذاره

اره من همه جا با خودم بردمش بعد اخلاقش باهام جوردرنیومد دیگه نبردیم به خاطر اون ناراحت بود وهرچه میرفتیم اون باید انتخاب میکرد الان این عروسه هیچ جا نمیبرتش

اون اول نمیدونستیم ک میخوان برن مارکای متفرقه بگیرن وگرنه تاکید میکردیم ک حتما باید خودمم ببرن، سر ه ...

ولی از حق نگذریم خوشگلترین نشونومادرشوهرم واسم موقع خرید برداشت خودم سبکو ساده میخواستم آخه سرویس و ۴تا النگو هم بهم دادن

واسه من طلا گرفتن ولی دوتاالنگوهم پدرشوهرم واسه پاگشام گرفته بودمادرشوهرم نه پاگشاکردنه النگوهاروداد ...

شما هم الان تو عقدی؟ اینا خیلی زرنگن سرویس طلا فعلا برام نمیگیرن چون میترسن من فکر جدایی ب سرم بزنه و طلاهارو نگه دارم اینا خیلی گرگن

ولی از حق نگذریم خوشگلترین نشونومادرشوهرم واسم موقع خرید برداشت خودم سبکو ساده میخواستم آخه سرویس و ...

بازم برو خداتو شکر کن همونارو واست خریدن😂

اره من همه جا با خودم بردمش بعد اخلاقش باهام جوردرنیومد دیگه نبردیم به خاطر اون ناراحت بود وهرچه میر ...

وای اینم دقیقا اینجوریه عین قدیمیا دنبالمون راه میوفته واسه خرید میاد با اینکه ۷ ماه نامزدیم

شما هم الان تو عقدی؟ اینا خیلی زرنگن سرویس طلا فعلا برام نمیگیرن چون میترسن من فکر جدایی ب سرم بزنه ...

بله دو ساله اسباب بردیم فعلا نچیدم عروسی هم نمیگیریم هم کروناهم اینکه خونه خریدیم و طلاهامو فروختم دست شوهرم خالیه.الان همه گرگن .وسیله هم سه تاتیکه خریدن یخچال سایددوو لباسشویی دوو تلویزیون الجی موقع تمام خریدا خودم باهاشون رفتم