2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانواده داماد چهر پنج تا تیکه از جهیزیه رو میگیرن معمولا یخچال و تی وی و میز تی وی و فرش و ماشین لباسشویی

بقیه شم خانواده عروس

حنابندون و عروسی جدا

شیر بهام همون چنتا وسیله حساب میشه

مهریه هم معمولا سکه س،برا من۱۱۴ تاس

کل خرید عروس به عهده داماده

فیلم بردار  هر دو مجلس به عهده داماد

و فعلا همینا به ذهنم اومد

زندگیم روز به روز داره بهتر و شاد تر میشه😍خوشبختی و خوشحالی من ابدیه😊

توافقیه

مثلا اگ داماد خونه بخره کل جهاز با دختره 

اگ اجاره کنه میتونن توافق کنن یخچال اینا با داماد باشه

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
دختر جهاز کامل میده؟؟ریا از داماد هم وسیله سنگین میخوان؟؟ توقعشون زیاده؟

مونده به شرایط خانواده دختر بعضی ها زیاد شیر بها گردن پسر مینداز بعضی ها کم ولی رو طلا حساسن طلای عروس زیاد باشه البته بازم بستگی به تعرف داره 

چطور ؟

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
دختر جهاز کامل میده؟؟ریا از داماد هم وسیله سنگین میخوان؟؟ توقعشون زیاده؟

به نظرم اردبیلیا ادمای سخت گیر و پر توقعی نیستن ولی احترام و محبت خییییلی براشون مهمه،ینی اگه طرف بهشون احترام بزاره خیییلی براش مایه میزارن

مونده به شرایط خانواده دختر بعضی ها زیاد شیر بها گردن پسر مینداز بعضی ها کم ولی رو طلا حساسن طلای عر ...

تو این گرونی طلا🥴

برادر شوهرم با یک دختر اردبیلی ساکن تهران دوست و رابطه جدیه، خواستیم ببینیم رسم و رسومشون چجوریه

آها ، اینجوری پس مرسی گلم

خواهش میکنم 😁

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
اگرر داماد خونه داشته باشه هم باید از جهاز بده؟

اره عزیزم داشتن یا نداشتن خونه فرقی نداره،پنج تا وسیله بزرگ به عهده داماده