2777
2789
عنوان

واردا به اینستا بیان

450 بازدید | 28 پست

دوستان سوال اول اینکه من نمیخواستم اینستا داشته باشم اما دنبال دکتر بینی هستم و مجبور شدم با کروم با ایمیل به اینستا برم چون نمیخواستم کسی بفهمه اینستا دارم

دسترسی ندی نمیفهمن

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایا با ایمیل مخاطبینم میفهمن اینستا دارم؟

با ایمیل نه

کاش افراد یاد می گرفتند، آنچه برای من خوب است، لزوما برای آنها خوب نیست، آنگاه دنیای شاد و خوشایندتری داشتیم. دنیای مطلوب من، اساس و شالوده ی زندگی من است و نه زندگی دیگران.
سوال دومم اینه بعد چند روز دیگه نمیتونستم وارد حسابم بشم چرا

جدیدا خیلی اذیت میکنع😑😑

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘
سوال دومم اینه بعد چند روز دیگه نمیتونستم وارد حسابم بشم چرا

ایمیلتو با رمز وارد میکنی، لاگین نمیشه؟

کاش افراد یاد می گرفتند، آنچه برای من خوب است، لزوما برای آنها خوب نیست، آنگاه دنیای شاد و خوشایندتری داشتیم. دنیای مطلوب من، اساس و شالوده ی زندگی من است و نه زندگی دیگران.
مطمئنی عزیزم؟

شماره موبایلتو وارد نکردی که

ایمیلتو وارد کن بعد فراموشی پسوردو بزن