2777
2789
عنوان

تاحالا شده یه نفر یهویی بره

228 بازدید | 28 پست

یهویی تصمیم بگیره که قطع ارتباط کنه و دیگه نخواد شمارو ببینه ؟ بدون اینکه دعوا یا بحثی پیش اومده باشه ؟ 

من دو تا از دوستام تاحالا یهویی رفتن هیچ مشکلی هم نبوده منم دیگه ازشون دلیلشو نپرسیدم  ولی واقعا ناراحت شدم چرا همچین کاری کردن گاهی اوقات هم دلم براشون تنگ میشه با دوستام خیلی صمیمی بودیم همیشه هم سعی میکردم بهشون کمک کنم 

به نظر شما دلیل این یهویی رفتن چیه ؟ 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

برای من که درونگرا هستم ولی خیلی سخت میتونم با بقیه ارتباط بگیرم و یه مقدار ادم وابسته ای هستم این کاراشون خیلی بهم برخورد 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفهمیدم؟

چون ط مثلشون نبودی اشتباه تایپی بود 

آدم ها معمولا دنبال یکی مث خودشونن که پایه کاراشون باشه لابد تورو مث خودشون ندیدن حالا چه تو رفتار و کارای منفی به احتمال زیاد یا مثبت

چون ط مثلشون نبودی اشتباه تایپی بود آدم ها معمولا دنبال یکی مث خودشونن که پایه کاراشون باشه لابد تور ...

من برای همشون آرزوی موفقیت و شادی و سلامتی دارم ولی حداقل میتونستن یه توضیح بدن این یهویی رفتن برای من واقعا زشت بود 

حق با شماست شاید من زیاد متوجه این تفاوت ها نبودم 

منم از اون مدل آدمام که بی توضیح و دلیل و دعوا رابطه هر چند طولانی رو صمیمی رو رها میکنم و از این و اون اتفاقی می‌شنوم که براشون سوال شده آخه چیشد که قهر کرد ما که مشکلی نداشتیم 

از نظر خودتون مشکلی وجود نداره و حتما دو طرف هم آدمای خوبی هستیم ولی شخصیت و فازتون یجور نیست و اگه بهتون توضیح بده چیزی تغییر نمیکنه و نباید هم تغییر کنه فقط هر کس باید تایپ خودش رو پیدا کنه

منم از اون مدل آدمام که بی توضیح و دلیل و دعوا رابطه هر چند طولانی رو صمیمی رو رها میکنم و از این و ...

منم هیچوقت شخصیتی نداشتم و ندارم که بخوام به زور به یه نفر بگم تو باید حتما کنارم بمونی براشون هم آرزوی موفقیت دارم ولی یه توضیح کوچیک و اینکه بگه نمیخوام دیگه در ارتباط باشیم نه به شعور خودشون نه من توهین نمیشه 

اره ی پسره ک ایران دانشجوعه وعراقیه ۳ شبه باهام دیگ حرف نمیزنه

بدون هیچ دلیلی؟

درکت میکنم من دلم خونه الان از پسره

تنها چیزی که منو حرص میده اینکه بدون هیچ دلیل و توضیح یهویی میرن