2777
2789
عنوان

واردا به اینستا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینستا لینک بازیابی به ایمیلت نفرستاد؟

با v p n امتحان کن

کاش افراد یاد می گرفتند، آنچه برای من خوب است، لزوما برای آنها خوب نیست، آنگاه دنیای شاد و خوشایندتری داشتیم. دنیای مطلوب من، اساس و شالوده ی زندگی من است و نه زندگی دیگران.

اینستا میخواد مطمئن بشه ربات نیستی یا اکانت متعلق بخودت هست

کاش افراد یاد می گرفتند، آنچه برای من خوب است، لزوما برای آنها خوب نیست، آنگاه دنیای شاد و خوشایندتری داشتیم. دنیای مطلوب من، اساس و شالوده ی زندگی من است و نه زندگی دیگران.

با v pn امتحان کردی نشد؟؟

خواهش میکنم فک میکنم‌بخاطر اینه تایید نکردید حسابتون رو اگر تا ی مدت تایید نکنید اینستا به حساب ربات بودن اکانت رو پاک‌میکنه

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
خواهش میکنم فک میکنم‌بخاطر اینه تایید نکردید حسابتون رو اگر تا ی مدت تایید نکنید اینستا به حساب ربات ...

خوب چه طور باید حسابم را تائید کنم.شرمنده زیاد وارد نیستم.ممنونم بابت راهنماییت عزیزم

خوب چه طور باید حسابم را تائید کنم.شرمنده زیاد وارد نیستم.ممنونم بابت راهنماییت عزیزم

ی ایمیل اومده وقتی اکانت زدید

conform your emial

همینو کفته حالا شاید املا نوشتم علط باشه باید اونو بزنید 

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ