2777
2789
عنوان

خانومایی ک به همه کاراتون میرسید

396 بازدید | 33 پست

میشه بگید چطور برنامه ریزی  می کنید من یه پسر ۱۷ ماهه دارم خونم اکثر اوقات بهم ریختس با این ک خیلی مرتب میکنم به خیلی از کارام نمیرسم دلم میخواد کتاب بخونم ورزش کنم اما واقعا نمیرسم

تاریخ شروع رژیم۱۴۰۰/۳/۱۶ وزن شروع ۹۶.۴۵۰  وزن این هفته ۹۶.۳۵۰ وزن هدف۷۰ گروه از قرمز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارهات رو لیست کن ریخت و پاش ها رو بزار اخر چون باز بهم میریزه اگه رسیدی اخر شب انجام بده اگر نه دو روز یکبار هر موقع تایم زیاد اومد انجام بدی صبحت رو با ورزش و کتاب شروع کن 

من مجردم نمیدونم ولی به نظرم ساعت خواب بچت و تنظیم کن  ...شوهرت کمکت باشه میرسی 

J'aime tes cheveux enneigés pour toujours . silk for ever 💟my bob هرچی بیشتر آدمارو میشناسم سگمو بیشتر دوست دارم🐕 🤍 بیا اینجا بنویس برات نادعلی بخونم 🦋

من کلا خونه رو گذاشتم کنار اصلا برای تمیزی خونه سخت نمیگیرم هرچقد تمیز کنم باز بهم میریزه پسرم برای همین ترجیح میدم بذارم عشق و حالشو بکنه . بعد بچه تمیزی خونه خیلی برام اهمیت نداره  ۲۰ماهشه 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

منم یه پسر ١٣ ماهه شیطون دارم .درسم میخونم اینترنتی کارم میکنم...والا اخر شب بعد خوابیدن گل پسر و همسرجان همه کارامو انجام میدم حتی گردگیری روز بعد فقط جارو میزنم و تمام ...طی روزم من به درسام میرسم و پسرم و با اسباب بازی سرگرم میکنم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
من مجردم نمیدونم ولی به نظرم ساعت خواب بچت و تنظیم کن  ...شوهرت کمکت باشه میرسی

متاسفانه نیست 

تاریخ شروع رژیم۱۴۰۰/۳/۱۶ وزن شروع ۹۶.۴۵۰  وزن این هفته ۹۶.۳۵۰ وزن هدف۷۰ گروه از قرمز

کتاب و ورزش واینا که فعلا هیچی. ولی وقتایی که خوابه میتونی کارای خونت رو انجام بدی. منم پسرم۵ماهش فقط وقتایی خوابه کارامو میکنم شبها هم که شوهرم خونست بچه رو میدم بهش آشپزی میکنم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

من دخترم همسن پسرته....واقعا خستم دیگه امروز انقد کریه کردم چن بار خودمو زدم چن بار دخترمو

خیلی دس تنهام خیلیم دخترم اذیت میکنه منم حوصله بازی ندارم باهاش 

همش نق میزنه گریه میکنه اصلا نه و اره نمیفهمه همش رومخمه 

شب ک خوابید تمام کاراتونو انجام بدین ، نظافت و شستن ظرفها و... 

صبح هم قبل نی نی بیدار شید نهار بار بزارید ، شام سبک بخورید هم سلامت تره هم تا نی نی بزرگ شه میتونید شام هم عالی بپزید

من مثلا قرمه سبزی سه وعده ای میپزم دو وعده شو فریزر میزارم یا فسنجون هم همینطور.

بچه هام الان سه ساله هستن.