2777
2789
عنوان

خانومایی ک به همه کاراتون میرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 33 پست
شب ک خوابید تمام کاراتونو انجام بدین ، نظافت و شستن ظرفها و...  صبح هم قبل نی نی بیدار شید نها ...

من چ کنم ک دخترم ۲شب میخابه صبحام واقعا خستگی روز قبل تووجودمه همسشه بادخترم بیدار میشم خودمم خستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دخترم همسن پسرته....واقعا خستم دیگه امروز انقد کریه کردم چن بار خودمو زدم چن بار دخترمو خیلی دس ...

گناه داره مدارا کنید زود بزرگ میشه. بهتون نیاز داره یه کم بشینید کنارش بازی کنید بعد ک سرگرم شد ب کاراتون برسید. 

شبها با نوازش بخوابونید روزها آرامشش بیشتره

اسی دقیقا درکت میکنم چون بارها واسم پیش اومده ولی سعی کن این کارو نکنی چون تو روحیش تاثیر میذاره منم ...

چیکار کنم واقعا دی معزم کشش نداره ن خانواده خودم ن شوهرم حتی ب خودشون اجازه نمیدن یک ساعت سری بهم بطنن بچه رونگه دارن

شوهرمم بنده خدا صبح تاشب سرکاره شبا ک میاد ولی باهاش بلزی میکنه خوب یه ادم مگه چقد توان داره از سردرد دارم میمبرم

الانم ۸خابیده معلوم نیست کی بیدار میشه شبم تاصبح بیداره😣😣هرکاری کردم از ۳تا۶نخوابید بردمش بیرون اومدیم خونه خودش درازکشید خابید

کلا وقتی از شیر بگیریش یه نفسی تازه میکنی وقتی از پوشک بگیری و خودش بره دستشویی تازه نفس میکشی

اره بخدااااا...من از وقتی ازشیر گرفتم کمی وقت میکنم کارامو بکنم قبلا که همش درازم میکرد و شیر میخورد هر یه ربع یکبار

اللهم عجل لولیک فرج 
گناه داره مدارا کنید زود بزرگ میشه. بهتون نیاز داره یه کم بشینید کنارش بازی کنید بعد ک سرگرم شد ب کا ...

والا دقیقا شبا با کتک میخابونمش نمیخابه بابد بالاسرش باشم با اخم و عصبانیت بخواب بخواب کنم شاید بخوابه 

من چ کنم ک دخترم ۲شب میخابه صبحام واقعا خستگی روز قبل تووجودمه همسشه بادخترم بیدار میشم خودمم خستم&n ...

منم پسرم۴صبح میخابه😭😭خیلی سخته اما عادت کردم دیگه

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

صبح کی بیدارمیشه چن وقتشه  طول روز میخابه

۵ماهشه. ۱۲،۱ظهر بیدار میشه، اما خب چند بار وسطش برای شیر بلند میشه. من ۹صبح بلند میشم کارامو میکنم، آره چرت میزنه وسط روز ولی خوابش سبکه تا منم میام کنارش میخابم زود بیدار میشه😑 کلی آب سرد میزنم به سر وصورتم که خوابم بپره تا شوهرم برگرده خونه بچه رو یکم بدم دستش بعد برم بخوابم یکی دو ساعت بعدم پا میشم ناهار واس فردا درست میکنم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

والا دقیقا شبا با کتک میخابونمش نمیخابه بابد بالاسرش باشم با اخم و عصبانیت بخواب بخواب کنم شاید بخوا ...

اشتباه میکنید بخاطر همین روزا باهاتون نمیسازه ، بزارید با قصه و نوازش بخوابه. خودتوو جای اون بچه بزارید. نمیدونه خوب و بد چیه. نمیدونه کار خطرناک و آسیب دیدن چجوریه.واقعا نمیدونه و درک نداره دست خودش نیس.  با محبت آموزشش بدین. به شما احتیاج داره. 

تا شلوغ کرد براش شعر بخونید برقصید بغلش کنید. یک هفته اینکارو کنید ببینید چقدر بچه خوبی بشه ، بخودتون قول بدید دیگه کتک نمیزنید. گوشیتونو کمتر دستتون بگیرید در عوض دستهای کوچولوی اون بچه رو بگیرید باهاش تو خونه راه برید و بخندونیدش. حتما بهترین مادردنیا میشین هم روحتون آرومتر میشه هم روانتون.