2777
2789
روراست باش،منظورت از موفقیت،ازدواجه؟ اخه زبیایی که تاثیری توی تحصیل و کار و شغل نداره،،

تو ازدواجم نداره

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

,😂😂😂به منم میگن خوشگل ولی دوست ندارم قیافمو😭

هممون همین هستیم 😁منم میگم زشتم یا مهمولی همه میگن بامزه و بانمک 😂👋حالا هندونه ها رو زیر بغل میزارن کی بیاره ؟

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
یه عکس بده.از موفقیتهات هم بگو

عکس رو نمیتونم بخاطر امنیت بذارم ببخشید واقعا. هیچی رتبه سه رقمی کنکور تجربی اوردم😂 دوتا مقام المپیاد ریاضی تو دبیرستان هم دارم😐😂. بهترین نامزد دنیا هم گیرم اومده. هرجا میرم کلی آشنا دارم. بیشتر از ۴۰ ۵۰ تا دوست نسبتا نزدیک دارم. اگه اینا موفقیت حساب میشن البته🥲😂.

از فیلسوفان شهیر یونان یکی دو تا شون تو تاریخ  به بینی یا چهره نازیباشون اشاره شده  شخصی ...

من از اسم کاربری شما خیلی حس خوب میگیرم 

چون عجیب ساعت ۴ بعد از ظهر چهارشنبه حالمو خوب میکنه

مانا باشید دوست 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
داره مردم عقلشون ب چششونه

نه شاید تو دید اول داشته باشه ولی اگر بسره قصد درستی داشته باشه به اخلاق و شعور و جایگاه اجتماعی فرد نگاه میکنه بعد اینکه من خیلی دیدم طرف چهره زیبایی نداشت ولی انقدر خوش اخلاق و انسان بود که چهرش زیبا بنظر میومد و ازدواج خیلی بهتریم از اونایی که زیبایی ظاهری داشتن کرده

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.
ای جان  در خدمتتون هستم مهربون

من ناراحت میشم یکی بهم میگه زشت واقعا ناراحت میشم 

دلم میخواد توی کارو تحصیل انقد جلو برم دهنشون وا بمونه

نمیدونم از کجا چجوری چجوری درگیرش بشم 

ینیالان توی مرحله ایم که همه دوستام خواستگار دارن من نه

یکم بگو از آنکه چجوری شروع کردی کی افتاد ب ذهنت چجوری انقدر جدی میتونی باشی هدفت چیه؟

من ناراحت میشم یکی بهم میگه زشت واقعا ناراحت میشم  دلم میخواد توی کارو تحصیل انقد جلو برم دهنش ...

فقط یه چیزی که موجب شده موفق باشم تا اینجا اینه که حرف هیچ کس روم تاثیر نمیزاره غیر از همسرم 

البته و متاسفانه نتونستم این موضوع رو هم حل کنم هنوز 

من برای خودم زندگی میکنم و به روش خودم

هیچکس سبک زندگیمو نمیپسنده ولی من راضیم و اگه حرف اطرافیان اثر گذار بود من هرگز به این جایگاه نمیرسیدم 

زیبا نیستم ولی خودمو دوست دارم 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد