2777
2789
روزاییکه مدرسه میرفتی چطچر؟ الان برا تابستونم همون سه ساعت برا هر درس بخونم اوکیه؟ تو کل سال نتونس ...

نگو که امسال کنکور داری و هیچی نخوندی...... اگه امسال داری ول کن برا سال دیگه بخون خیلی دیره الان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزایی که مدرسه میرفتم اینجوری میخوندم.  تابستون که از ۹ صبح تا ۱ شب گیر درس بودم😐🥲

معلومه که خیلی پر تلاش بودی

چنتا سوال دیگه 

اینکه چه کتابی برای هر درس بگیرم

از دی وی دی و اینام استفاده میکردی؟

معلومه که خیلی پر تلاش بودی چنتا سوال دیگه  اینکه چه کتابی برای هر درس بگیرم از دی وی دی و ا ...

نه دی وی دی نخریدم. 

کتاب هم هرچی خریدی خریدی حالا میرم تو کتابام میگردم بهت میگم چیا خوندم😂😐

فقط اگه ریاضی و فیزیک مشکل داری خودت نخون معلم بگیر.

بعععله مثل همین اسحاق جهانگیری با اون دماغش تونسته توی کار موفق بشه و خون مردم را توی شیشه کنه یا گاندی رهبر هند یا اوباما یا رییسای بانک پزشکا و...‌ظاهر زشتی دارن ولی با تلاش و هوش ب موفقییت رسیدن