2777
2789
میشه بگید تو چه حرفه ای موفق شدن ازدواج موفق داشتن؟

بله یعنی اول موقعیتشون بالا بردن از نظر شغلی تحصیلی بعد ازدواج خوب

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی ک تنهایی رو یاد گرفته💜

خودم. تازه همه هرجا میبیننم بهم میگن خیلی خوشگلی بس که موفقم 😂😐. ولی اینه بهم دروغ نمیگه😌😂. ولی قیافه اخه چه تاثیری تو موفقیت داره به نظر تو. میشل اوباما کم موفق بود؟😔😐. مریم میرزاخانی هم معمولی بود ولی خیلی موفق بود. انوشه انصاری همچنین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زشتی و زیبایی ینی چی؟؟؟

کی اینارو تعریف میکنه؟

اصلا کی میگه زشت چیه زیبا چیه؟

اینا همه نسبی و فقط و فقط تفاوته دنیاست

اصلا وجود نداره زشتی و زیبایی 

درک تفاوتهاست ک مهمه‌.

اینا همش در کنارهم معنی پیدا میکنه و در هر ادمی یک جهانه کوچکتری هست

و پاییز،بهاریست که عاشق شده است...🍁🍃❤
ع خوشالم پ😂🖐🏻😑

😅😅😅اینجا همه خوشگلن گل . زشت جاری و خواهر شوهرن 😁

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

اره ولی خب ادم زشت وجود نداره به نظرم...همه ادما زیبا هستن در اندازه ی خودشون و من و شما تعیین نمیکنیم معیار زیبایی رو

پزشک  اندکی روانشناس عاشق زندگی و لبخند مردم ... دغدغه مند 

یا خدا قیافه چه ربطی یه موفق شدن داره

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.