چند وقت پیش معرف ازدواج یکی رو معرفی کرد گفتم اول شماره منو به آقا پسر بدین تماس بگیرن اگه توافق داشتیم و معیارهامون به هم نزدیک بود به خانواده ها اطلاع بدیم
حالا مادر آقا پسر گفتن نه ما ترجیح میدیم سنتی بیایم. یعنی جلسه اول مادر و خواهرش بیان ببینن بعد اگه تأیید کردن پسره بیاد
براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمیخواید آرزومندم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب عزیزم هر خانواده ای به مدل و طرز فکری دارن چ بهتر که شما اول مادر و خواهرش و میبینی بعد هم پسر میبینی راحت تر تصمیم میگیری به شخصه اگر پیرو میپسندیدم استرس اینو داشتم که خانواده چطورین چون خانواده خیلی مهمه
تو سایت خیلی میبینم نظرات هردمبیل و بدون فکر کاش این مدلیا اصلا کامنت نزارن به این فکر کنین که آینده و زندگی کسی شاید با حرف شما بهم بریزه لطفاااااا با فکر و منطق نظر بدین
خب عزیزم هر خانواده ای به مدل و طرز فکری دارن چ بهتر که شما اول مادر و خواهرش و میبینی بعد هم پسر می ...
منم خانواده برام مهمه ولی راستش اینقدر اومدن و نپسندیدن که دیگه ترجیح میدم قبل اینکه به خانواده برسه تکلیف مشخص بشه. به اندازه کافی پیش خانواده م کوچیک شدم
براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمیخواید آرزومندم.
منم خانواده برام مهمه ولی راستش اینقدر اومدن و نپسندیدن که دیگه ترجیح میدم قبل اینکه به خانواده برسه ...
عزیزدلم هرچه قسمت تو باشه از کنارت نمیگذره هر چیزی ب وقتش ، شماهم عزت و اعتماد بنفس خودت رو حفظ کن مگه چی کم داری اونا لایق نبودن شما غصه بی لیاقتی اونا رو نخور