2777
2789

چند وقت پیش معرف ازدواج یکی رو معرفی کرد گفتم اول شماره منو به آقا پسر بدین تماس بگیرن اگه توافق داشتیم و معیارهامون به هم نزدیک بود به خانواده ها اطلاع بدیم 

حالا مادر آقا پسر گفتن نه ما ترجیح میدیم سنتی بیایم. یعنی جلسه اول مادر و خواهرش بیان ببینن بعد اگه تأیید کردن پسره بیاد 

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

می‌خوام به معرف بگم نظر من همونه که اول گفتم 

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم هر خانواده ای به مدل و طرز فکری دارن چ بهتر که شما اول مادر و خواهرش و میبینی بعد هم پسر میبینی راحت تر تصمیم میگیری به شخصه اگر پیرو می‌پسندیدم استرس اینو داشتم که خانواده چطورین چون خانواده خیلی مهمه

تو سایت خیلی میبینم نظرات هردمبیل و بدون فکر کاش این مدلیا اصلا کامنت نزارن به این فکر کنین که آینده و زندگی کسی شاید با حرف شما بهم بریزه لطفاااااا با فکر و منطق نظر بدین

خب عزیزم هر خانواده ای به مدل و طرز فکری دارن چ بهتر که شما اول مادر و خواهرش و میبینی بعد هم پسر می ...

منم خانواده برام مهمه ولی راستش اینقدر اومدن و نپسندیدن که دیگه ترجیح میدم قبل اینکه به خانواده برسه تکلیف مشخص بشه. به اندازه کافی پیش خانواده م کوچیک شدم 

خب عزیزم هر خانواده ای به مدل و طرز فکری دارن چ بهتر که شما اول مادر و خواهرش و میبینی بعد هم پسر می ...

خب خانواده اون شخص هم بهتره در جلسه اول خانواده دختر رو ببینن نه خود ایشون رو..

اینجوری فقط خانواده ها باهم آشنا میشن 

دختر و پسر هم همو ندیدن و آشنا نشدن هم مهم نیست😃

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
منم خانواده برام مهمه ولی راستش اینقدر اومدن و نپسندیدن که دیگه ترجیح میدم قبل اینکه به خانواده برسه ...

عزیزدلم هرچه قسمت تو باشه از کنارت نمی‌گذره هر چیزی ب وقتش ، شماهم عزت و اعتماد بنفس خودت رو حفظ کن مگه چی کم داری اونا لایق نبودن شما غصه بی لیاقتی اونا رو نخور

شما اصلا منظور منو متوجه نشدی هر موقع متوجه شدی نظر بده

متوجه هستم

حرفم اینه که حق دیدن همدیگه برای دختر و پسر در جلسه اول باید یکسان باشه

این روش های زمان باستان هم دیگه در جامعه جایی ندارن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
این روش سنتی براشون مهمه. اگر حاضری یک جلسه کوتاه با حضور خانواده‌ش داشته باشی، برو. اگر نه، محترمان ...

می‌خوام به معرف بگم اگه خیلی اصرار دارن اول خواهر آقا پسر منو ببینن تشریف بیارن محل کارم اونجا ببینن دیگه دلم نمی‌خواد خواستگار سنتی بیاد خونمون و بعد بره پشت سرشو نگاه نکنه