fatemeh7968 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 1922 عنوان گروه اقدامی 75 بازدید | 9 پست بیاید لینک بدم برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹 طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩❤️👨✨🧿❤️ مازندران 😎✨❤️ 1400/02/24 | 14:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
royaa21 عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3034 🐰 ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
fatemeh7968 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 1922 🐰 جان برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹 طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩❤️👨✨🧿❤️ مازندران 😎✨❤️
royaa21 عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3034 جان لینکو بزار خب🐰فقط اقدامی ها توشه؟یا کسایی ک بچه دارن هم ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
fatemeh7968 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 1922 واتساپ یا تلگرام تل برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹 طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩❤️👨✨🧿❤️ مازندران 😎✨❤️
fatemeh7968 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 1922 لینکو بزار خب🐰 فقط اقدامی ها توشه؟یا کسایی ک بچه دارن هم اقدامی وباردار برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹 طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩❤️👨✨🧿❤️ مازندران 😎✨❤️
fatemeh7968 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 1922 https://t.me/joinchat/n6H1KJK5CLlkNDI0 برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹 طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩❤️👨✨🧿❤️ مازندران 😎✨❤️
royaa21 عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3034 تل فکر کردم واته🐰 ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
fatemeh7968 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 1922 فکر کردم واته🐰 نخیر لینکوگذاشتم برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹 طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩❤️👨✨🧿❤️ مازندران 😎✨❤️