2777
2789
عنوان

استعفا بدم یا بمونم ؟

202 بازدید | 18 پست

من یه جا کار میکنم حقوقم خوبه  راضیم ولی الان میخوان انتقالم بدن یه بخش دیگه اونجا همکارای بدی داره و ارباب رجوع داره...انقدر ناراحتم همش فکر استعفا دادنم البته ممکنه موقتی باشه این اتفاق ولی تحملم خیلی کمه افسردگی دارم جون با مردم در ارتباط بودن ندارم ...شما بودید چیکار میکردین

یادگرفتم روی پای خودم وایسم چون موقع سختیا  دیگه کسی دورم نیست

سلام دوستان عذر میخوام جاش نیست بگم ولی چاره ای ندارم من ختم قرآن ونمازوروزه اموات وانواع چله و صلوات ونایب زیارت عاشورای حق شناس و انجام میدم ممنون میشم کسی خواست منو معرفی کنین و کمکم کنید ازاین راه کمک خرج زندگیمودوقلوها هستم 

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بامسولتون حرف بزنین تانفرسته اون قسمت

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون

میموندم ... و خودم با اونجا وقف میدادم 

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

من تو این شرایط بودم و موندم بعدش برگشتم به شرایطس که میخواستم.

من میترسم دیگه برنگردم سرجای خودم ...چقدر طول کشید اون شرایط ؟ ببین بهش فکرمیکنم همه روح و روانم میریزه بهم

بنطرم برو ارتباط داشته باشی بهتره روحیه ت خوب میشه  اجتماع سرزندگی میاره البته نظر منه .خواهرم اصلا برعکس منه .من دوس دارم بامردم ارباب رجوع راننده ،مسافر اتوبوس باهمه حرف بزنم خواهر اصلا

تست کن یکی دوماه اگه دیدی خیلی اذیت میشی استعفا بده شاید خوشت اومد

کلا کار با ارباب رجوع دوست ندارم برام سخته تحملش

بامسولتون حرف بزنین تانفرسته اون قسمت

یکی استعفا داده داره میره میگن نیرو نگیریم دیگه یکی رو از یه بخش دیگه بفرستیم جاش اون یه نفر من بدبختم...مشکلم کارش نیست مشکلم همکار و حرف زدن با مردمه...روحم خستست حوصله دعوا و ..ندارم چیزی که با ارباب رجوع داشتن امکان نداره دعوا و بحث پیش نیاد

یکی استعفا داده داره میره میگن نیرو نگیریم دیگه یکی رو از یه بخش دیگه بفرستیم جاش اون یه نفر من بدبخ ...

اره اینجورکارهاهم داره اول دنبال کاربگردپیداکه کردین استعفابدین

طبیعیه ادما همیشه از تعقیر میترسن ولی شاید حقیقتا اون قدرها هم بد نباشه

تو بودی میموندی تحمل میکردی شاید درست بشه؟ نمیدونم چیکار کنم درمونده شدم