2777
2789

اول روانشناس بعد اگه نیاز به دارو بود روانپزشک

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

فک کنم مغز و اعصاب 

لازم باشع میفرسته روانپزشک 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم اول باید بری روانپزشک (متخصص اعصاب و روان) بعد از یه مدت مصرف دارو و کمی آروم تر شدن در کنار دارو درمانی به یه مشاور حاذق و کاربلد هم مراجعه کنی تا به صورت ریشه ای درمانت صورت بگیره 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

هیچکس و هیچ دکتری به اندازه خودت نمیتونه کمک کنه اراده کن تلاش کن مطالعه کن و بزارش کنار فقط تو رو خدا اگه هنوز ازدواج نکردی اول وسواستو درمان کن زندگی واسه شریک زهرمار میشه

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...مولانا. 

خودم موکنی شدید داشتم رفتم روانشناس گفت با این تکنیک های رفع استرس اگر تا 2 هفته دیگه خوب 

شدی که هیچی اگر نشدی باید بری روانپزشک برات دارو بنویسه منم همون هفته برنامه ریختم بدون اون تکنیکها شکستش دادم در کل باید آدم اراده کنه یا بخاطر چیزی ترک  کنه

زیر گروه بنفش 💫💜وزن شروع 64هدف50💛🌻✨   تاپیک مانکن های زیبا😎🙌

حتما برای وسواس اول برین روانشناس  برای رفتاردرمانی و...

( برای شکست دادن وسواس  واقعا یک مشاورخوب ومتخصص در حوزه وسواس   مفیده ،    امیدتوازدست نده  اولین قدم همینه که  میخوای برای رفع این مسیله بری مشاور  پس یعنی دوست داری حل بشه   گام دوم برو مشاور خوب  وگام بعد اینه تمریناشون روانجام بدی  وخسته نشی،توکلم یادت نره عزیز)

بعدها اگه اون مشاور صلاح بدونن ولازم باشه  معرفی میکنن به روانپزشک  نه ازهمون اول