2777
2789
عنوان

یاد یه خاطره افتادم بیاین تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐😐 عزیزم من کاربر جدید نیستم که بخوام بیام خودمو نشون بدم...شاید بد تعریف کردم اینجوری برداشت ک ...

پلیسام توشون ادم نخاله هست مگه کین که ازشون انتظارنداشت

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .
اها..نمیدونم والا...آخه این مستاجر بود...هرچی بود یه کار و باری داشت خلاصه..😄

اره دیگه توهرشغل وحرفه ای ادم خوب وخراب هست

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .
پلیسام توشون ادم نخاله هست مگه کین که ازشون انتظارنداشت

اره دیگه مگه اونا کین..ادمن دیگه...دیگه از نماینده مجلس که فیلمش درومد بالاتر نبود که

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫
😐😐😐 عزیزم من کاربر جدید نیستم که بخوام بیام خودمو نشون بدم...شاید بد تعریف کردم اینجوری برداشت ک ...

نه واقعا قصد جسارت نداشتم بقول خودتون شاید خوب توضیح ندادین

چون داری میگی بهت مرتب زنگ میزده خب شوهرت تو جریان بوده دیگه حتی اگه اون زمان خونه نبوده باشه ولی واکنشی نداشته (بنظرم صرف موحه بودن طرف دلیل بر این نمیشه که شوهرت هیچکاری در مقابلش نکنه) 

حتی میتونستی وقتی زنگ زد به خانواده شوهرت بگی 

نه واقعا قصد جسارت نداشتم بقول خودتون شاید خوب توضیح ندادین چون داری میگی بهت مرتب زنگ میزده خب شوه ...

عزیزم پدرشوهر ومادرشوهرم پیرن..چیو من بکم بهشون آخه..شوهرمم میرفت میگفت تو‌مزاحم زنم میشی میگفت نه.اخه اولاش که حرف نمیزد که معلوم بشه کیه..فقط من حدس میزدم آینه ..جز اون بارم که منو سوار کرد دیگه سوتی نداده بود..بعدم ما فقط دوتا همسایه بودیم تو. یه ساختمون....شخصی بود خونمون..بی مدرک نمیشد رفت گیرداد به طرف..

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫