2777
2789

من قبلا طلاق گرفتم و اهل دوستی با کسی نیستم یه دوست دانشگاهی دارم قبلا با مادرش اومدن منو برا برادرش خواستگاری کردن قبول نکردم گذشت تا پارسال همون دوستم ز زد گف مادرم اینجاست میگه اگه بهت برنمیخوره تو یه همکاری داری ک خودت نمیشناسیش ولی همو دیدین ما برا فلان کار هی رفت و امد کردیم گف جدا شدم و اینا میخواد ازدواج کنه مادرم میخواد توروبهش معرفی کنه منم بخاطر مادرش گفتم باشه بیاد ببینمش اومد دیدم اروم اینا بود حرف زدیم خیلی پسندید هر روز گل اینا میاورد محل کارم بعد سه بار اومدن ی سری دید تنهام بهم حمله کرد منم انداختمش بیرون تموم شد‌‌.بعد دوستم اومد گفت گفته تو بداخلاقی منم تعریف کردم چی شد گذشت بعد چند ماه...

بچکوووون

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میخاسته بهت..... کنه

یه وقتایی یه چیزای میفهمی که میگی کاش زودتر میفهمیدم درسته دردناکه ها ولی یه وقتایی مجبوری به واقعیت ها پی ببری ولی وقتی میفهمی  که دیگه دیره!خیلیم دیره  یه شب ،شب،شبه تیره انگا روح اَ تنت میره دل اَ ننه بابا اَ رفیق حتی اَ وطنت سیره    پیچیدم به بازی اَ هر کی بگی بریدم :))حوصله بحث ندارم ولی گوش به حرف تو میدم:/   

خود دوستمم نامزد داره عقد کرده گفت اون سری ما خیلی شرمندت شدیم روم نمیشه توروت نگاه کنم و اینا گفتم ن دیگه تو از کجا بدونی گذشت تا بعد چند ماه دوباره ۱۱ شب ز زد داد مادرش گفت ماه پیش تو و دخترم بیرون بودین یکی از بستگانمون دیدتت مادرش دست از سرم برنمیداره اگه ممکنه باهاش اشنا شو شرایطتم میدونه کارخونه داره گفتم نه گفت من از اون سری پیشت شرمندم بزار جبران کنم گفتم باشه حرف میزنم دوروز بعد میگم‌نه

حمله کردی ینی چی😑😑😑😑😑😑

یعنی با تانک حمله کرد تو سرزمین تحت حکومت اونا

خب معلومه دیگه

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘