2777
2789
عنوان

اهوازي ها....

493 بازدید | 17 پست

دلم خيلي گرفت..تمام نفت و اب شون از كارون ماست و خيلي چيزهاي ديگه بازم به شهرمون اعتناييي ندارن....عربهارو مسخره ميكنن و كوچيك ميشمارن...حتي امروز كليپ عيد فطر تلويزيون داشت ميداد از همهههه ي زبون ها و اينا گفت تهش يكي اومد گف من عربم و ايرانم افتخارمه و تمام بقيه شعر و فلان اونوقت ما....شهري كه ادماش اونقدر خون گرمن و باحالن كه توش كسي نيس پز مز يا ادا اصول بياد مگر اينكه اهوازي نباشه.....دلم برات خونه وطنم اهوازم💔💔💔💔💔💔تويي كه همه جوره همه چيو از خودت و مردمت گرفتن و  سكوت كردي💔💔💔💔قربون خاك پر معرفتت كه تا لبه جنون جنگيد و هيچ كجا اسمي از خودتو مردمت تو جنگ نبردن....💔💔💔ابو وهوا تو ازت گرفتن بدنامت كردن بازهم ساختيم،،،انقدر مردم عرب رو مسخره كردند وشكوندن قلبي كه رنج داشت خودش... كه اتفاقا ميبينين همون افراد ادعاي نژاد پرست نبودن دارن😏

خواهر عزیزم من پسرم منم اهوازیم اهواز زندگی میکنم تاپیک آخرم هم برای اهوازو خوزستان هستش واقعا اهوازی ها خونگرم هستن حالا چه قوم محترم عرب یا بختیاری یا هر قوم دیگه ای محترم هستش همیشه موفق باشی🌹

خدایا شکرت همیشه🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خیلی از شهرای ایران بودمو درس خوندم با مردمش ولی مردم هیچ جا بامعرفت تر از اهوازیا نبودن:)

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)

خوزستانی نیستم اما ۸ سال اهواز دانشجو بودم، عاشق اهواز و مردمش هستم

صمیمی ترین دوتام بچه های عرب زبان بودن، کلیییی خاطه قشنگ دارم از اونجا

کاملا با حرفهات موافقم و به شدت برای اهواز و شرایطش ناراحتم

پس من چرا هر چی اهوازی دیدم خودشونو میگرفتن؟😐😐😐

اهواز پره از اقوام ديگه بطوري ك انگار عرب كمه توشن پره پررر...تو برو اهواز به همين خاك قسم در يه خونه بزن بگو مسافرم اگر گذاشتن تو بري منو فحش بده...

خوزستانی نیستم اما ۸ سال اهواز دانشجو بودم، عاشق اهواز و مردمش هستم صمیمی ترین دوتام بچه های عرب زب ...

عزيزمم بغضم گرفته بود با اين حوفت اشكمم دراومد كاش بفهمن...بخدا ما هم ادميم فقط صبوريم...انقدر ميگن عربها بدن شما بدي اي ديديد؟

عزيزمم بغضم گرفته بود با اين حوفت اشكمم دراومد كاش بفهمن...بخدا ما هم ادميم فقط صبوريم...انقدر ميگن ...

ببین عزیزم کی این حرفو میزنه آخه؟  یه عده آدم بی اطلاع و ناآگاه

قرار نیست با حرف چند نفر  یک قوم زیر سوال بره

من با بچه های عرب زندگی کردم، با اینکه هم زبان نبودیم ولی از خواهر برام عزیزتر بودن، با معرفت و مهربون

یه چندتامهندس اهوازی  تو شرکت منطقمون بودن خیییییییلی مهربون بودن هیچ وقت لطفشون یادم نمیره.. ...

چي بگم والا چي بگم؟؟؟؟بگم بيمارستانامون پره از بچه هاي چن ماهه و چت ساله كه بختطر اين اب و هوا اسم دارن  و مملكتم براش محم نيست و بازم اب مارو ميده به شهر هاي ديگه

اهواز پره از اقوام ديگه بطوري ك انگار عرب كمه توشن پره پررر...تو برو اهواز به همين خاك قسم در يه خون ...

ما مال دزفولیم نزدیک اهواز

البته من کلا ۳ بار بیشتر اهواز نرفتم حالا من با ادمای ناجور در افتادم دلیل نمیشه که اهوازیا بد باشن

بازم شرمنده