دلم خيلي گرفت..تمام نفت و اب شون از كارون ماست و خيلي چيزهاي ديگه بازم به شهرمون اعتناييي ندارن....عربهارو مسخره ميكنن و كوچيك ميشمارن...حتي امروز كليپ عيد فطر تلويزيون داشت ميداد از همهههه ي زبون ها و اينا گفت تهش يكي اومد گف من عربم و ايرانم افتخارمه و تمام بقيه شعر و فلان اونوقت ما....شهري كه ادماش اونقدر خون گرمن و باحالن كه توش كسي نيس پز مز يا ادا اصول بياد مگر اينكه اهوازي نباشه.....دلم برات خونه وطنم اهوازم💔💔💔💔💔💔تويي كه همه جوره همه چيو از خودت و مردمت گرفتن و سكوت كردي💔💔💔💔قربون خاك پر معرفتت كه تا لبه جنون جنگيد و هيچ كجا اسمي از خودتو مردمت تو جنگ نبردن....💔💔💔ابو وهوا تو ازت گرفتن بدنامت كردن بازهم ساختيم،،،انقدر مردم عرب رو مسخره كردند وشكوندن قلبي كه رنج داشت خودش... كه اتفاقا ميبينين همون افراد ادعاي نژاد پرست نبودن دارن😏
خواهر عزیزم من پسرم منم اهوازیم اهواز زندگی میکنم تاپیک آخرم هم برای اهوازو خوزستان هستش واقعا اهوازی ها خونگرم هستن حالا چه قوم محترم عرب یا بختیاری یا هر قوم دیگه ای محترم هستش همیشه موفق باشی🌹
تو خیلی از شهرای ایران بودمو درس خوندم با مردمش ولی مردم هیچ جا بامعرفت تر از اهوازیا نبودن:)
به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟ بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:| خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:) دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)
یه چندتامهندس اهوازی تو شرکت منطقمون بودن خیییییییلی مهربون بودن هیچ وقت لطفشون یادم نمیره.. ...
چي بگم والا چي بگم؟؟؟؟بگم بيمارستانامون پره از بچه هاي چن ماهه و چت ساله كه بختطر اين اب و هوا اسم دارن و مملكتم براش محم نيست و بازم اب مارو ميده به شهر هاي ديگه