2777
2789
عنوان

کیا اینجا دوست پیداکردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 206 پست
دیگه فراموشم نکن😢😐

چشششـــــــــــــــــم😂😂😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
میشناسیش

اره ولی در حد سایت 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ولی در حد سایت 

منم میشناسی؟😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

یرهکس من یه نفرو هم نمیشناسم😒

هیشکی هم درخواست نمیده ، هیشکیاااا

یه بار یه بنده خدایی درخواست دادو و من قبول کردم ولی هیچی نکفت😐

عشق ، دام طبیعت است برای تولید مثل...                               .                                                                                                                 https://harfeto.timefriend.net/16216845902636              بنویس برام♾           
منم میشناسی؟😂

نه 😁فک کنم دفه اوله دیدمت 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

منم دارم 

@نفس_آقام  

همین یکیو دارم همشهریمه عاشقشم تقریبا مثل خواهیم😍

..اول و آخر فقط همسرت برات میمونه پس قدرشو بدون و از لحظه های که باهاشی لذت ببر ...بهترین و زیباترین رفیق دنیا @نفس_اقام دوست دارم😘😁
نه 😁فک کنم دفه اوله دیدمت 

ای بابا😰

دوست ب اون صورت ندارم  جز  اعتصامی  عزیزم

شمارم یادمه..

داستان زندگیتون مثل فیلم ستایش وفردوس بود...

چقدحافظم خوبه😶😶🤦‍♀️

اعتصامی عزیزم ک جاش ویژه هس تو قلبم..

کمکی ک بهم کرد رو هیچ وقت ازیاد نمیبرم..

خداحفظشون کنه

@اعتصامی 😘😘😘🌹