2777
2789
عنوان

بارداری واقدام

92 بازدید | 11 پست

سلام تحت نظر پزشک برای بارداری هستم بعد اخرین نزدیکی شنبه بود که دکتر گفته بود بعدتاچندروز بعدش معلوم میشه وباید بریم آزمایش بارداری باید حتما علایمی داشته باشیم‌من دوشنبه دوتخمدان هام یه دردخیلی بدی گرفت که اصلا نیمتونستم تکون بخورم  ولی بعدش دیگه خوب شد ولی هرزگاهی تخمدان سمت چپم درد میگیره ولی هیچ حالتی ندارم حتما باید حالت داشته باشیم یعنی باردارم یانه امپول هم زدم،توروخدا دعاکنید برام باردارشده باشم

من هروقت وسط سیکلم میشه یعنی تخمک گذاری یه درد وتیر کشیدن احساس میکنم وقتی هم حامله شدم قبل موعد پریودی به طرز عجیبی اشتهام زیاد شد یعنی اولین علامتم همین بود نصف شب ازگرسنگی بیدار میشدم اون موقع نمیدونستم حاملم تا بعدش که موعدش شد پریود نشدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از چند روز دکترت گفت معلوم میشه

گفت که تاپریود بعدی که عقب افتاد باید بری اخخ من پریودم نامنطم‌باقرص شدم وبعدشم دارو دعاکنید برام خدابهم یه فرزند سالم وصالح بده نمیدونم‌والا 

من هروقت وسط سیکلم میشه یعنی تخمک گذاری یه درد وتیر کشیدن احساس میکنم وقتی هم حامله شدم قبل موعد پری ...

من شبا یهو گرمم پیشه وبدنم میسوزه که از خواب بیدارمیشم اینگاربدنم آتش گرفته