2777
2789
عنوان

بچه ها نامزدم امروز رفته

281 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها

نامزدم (دوران عقد هسیم)  رفته سر کار نیسش

بعد بابام اینا با خانواده پدریم برنامه ریختن برن بیرون از شهر 

از اون طرف تا نامزدم بیاد ناهار بخوره و دوش بگیره و اینا میشه ساعتای ۵ دو بار زنگیدم بش لم گفت تا من بیام میشه ساعتای پنج تو برو اشکال نداره 

بعد من تاحالا چن بار شده ک تولدی چیزی بوده  م نامزدم کار داشته یا نخواسته بیاد تولد و اینا به من گفته برو 

حالا بنظرتون من برم با بابام اینا زشت نیس ؟

اینم بگم باهم خوبیم هیچ مشکلی هم نداریم امروزم کار داشت وگرنه میومد الان نمیدونم چی کار کنم از اون طرف میگم بدون نامزدم برم میگن بدون نامزدش اومده شایدم نگن 

از اون طرفم میگم نامزدم ک مشکلی نداشته گفته برو اینجا تنها حوصلمم سر میره کسی هم نیس.... 

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖

من اگ بودم نمیرفتم

نامزد بازی بهتره تا خانواده و گردش😁😜

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

نمیتونه همون ساعت5خودشو برسونه؟

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من باشم نمیرم شخصا

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
من اگ بودم نمیرفتم نامزد بازی بهتره تا خانواده و گردش😁😜

نامزدم نیس:/

تا بیاد ناهار بخوره و دوش بگیره میشه ساعتای ۵

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖
بیخیال بابا حساس نباش منم شوهرم معمولا نمیتونه بیاد همیشه تنها میرم حساس نشو بذار هر کی هر چی میخواد ...

اره منم یکم از حرف بقیه میترسم وگرنه نامزدم اگر بابام همرام باشه اصلا مشکلی نداره 

بشین خونه دو نفره حالشو ببرین

خخخخ تا بیاد ناهار بخوره و اینا میشه ساعتای پنج

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خودت میگی تا بیاد میشه ۵.

بعدم نامزدی یعنی همچنان خونه پدرت تشریف داری بعد میگی زشته باهاشون برم بیرون؟؟

و د ف؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ