2777
2789
عنوان

شوهر نمونه من

554 بازدید | 24 پست

بچه ها من بچم ۸ ماهشه اصلا نمیزاره از پیشش جم بخورم فقط میرسم غذا درست کنم جمع و جور کردن خونه واقعا برام سخته هر جایی رو تمیز کنم بقیه کارام میمونه چون خسته هم میشم

حالا بخاطر این تعطیلی برنامه ریزی کرده بودم شوهرم خونست جاروبرقی بکشه اولش گفت حال ندارم 

ولی انقدر به شوخی زدمشو و لهش کردم 

بوسش کردم طفلکی تو رودرواسی موند جارو کشید

ماشالله انقدر هم تمیز میکشه از صدتا زن بهتر تا زیر فرشا رو هم کشید

حالا اون وسطا به دخترم میگه پدسگ دارم بخاطر تو میکشم  

بعد منم تو سرویس جرم گیر ریخته بودم بعد چند دقیقه آب بکشم یادم رفت شوهرم رفت سرویس گفت عه اینا چیه

گفتم زحمت بکش بشور

نامرد اومد بیرون گفت ببخشید دیدم دستشویی ندارم

اومد گرفت خوابید     

ما جفتمون کمی تنبلیم مثلا صبحها برای صبحانه نون بخواهیم از یخچال بیاریم

من بهش میگم بنظرت بین ما دوتا کی تنبل تره آخه تو مواقع دیگه حساسه رو این موضوع ولی اون لحظه میگه من از همه تنبلترم پاشوووو

حاضره چایی بدون قند بخوره ولی نیاره

یکی از معضلامون کنترله شوهرم اصلا قربون صدقه نمیره میگه من اهل عملم نه حرفی 

ولی کنترل تی وی رو بخواد میگه فرشته مهربونم عزیز دلم کنترل رو سرپایی بیار

درحالیکه من نشستم   

خدا سایشو از سرم کم نکنه  

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقتون پایدار💜💜 

ممنون عزیزم❤❤❤

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

من تنبلم 

خیلی خیلی تنبل ،همسرم بهم میگه پاندای خودم 🤣🤣🤣

بیچاره قطع امید کرده 

میگه تو بخواب پات از زیر پتو بده بیرون 

حرصش میگیره میگه کاش شیر داشتم ،خودم میدادم علیرضا، تو زحمتت میشه🤣🤣🤣🤣

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
خب اللحساب توام داداششو بفرس برا من

وای داداشش مجرده خیلی بده به خواهرش که متاهله و با حجاب گیر میده خودتو بپوشون اوون بده بدبخت میشی 

انشاله یکی جنتلمن زن دوست مادرزن دوست نصیبت بشه

هیچکس از من تنبل تر توی جهاان نیست

ما هستیم

امکان نداره    

وای خدا از من تنبلتر چی میشه😄

حالا شوهر منو ی لیوان اب بخواد ساعت چهار صبح منو بیدار میکنه ایقد ایشون تنبلللل

بعد ی روز در یخچال بهش میگم بی زحمت ی لیوان آب بیار برام میاد میشنیه میگه بی زحمت برو خودت بخور یکمم میوه بیار برا من 😐قیافه من 😁قیافه اون مهمون هم بیاد دس ب کاری نمیزنه تازش این وسط قهرم میکنه موقعه غذا درست کردن یا کارا چرا نمیای بغلم بخوابی 😑باهات قهرم نسبت بهم سرد شدی بی احساسی حالا داره میبینه دارم ظرف میشورم یا غذا درست میکنم