2777
2789
عنوان

شوهر نمونه من

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 24 پست
😂😂😂 مرسی که صادقی

نخواستم مدیون بشم🤣

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
حالا شوهر منو ی لیوان اب بخواد ساعت چهار صبح منو بیدار میکنه ایقد ایشون تنبلللل بعد ی روز در یخچال ...

آخی 

ما صبح ها هرکی زودتر پاشه باید زیر کتری رو روشن کنه من خودمو میزنم به مردن 😁

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخحخ...بیچاره بچت...حالا یکم بزدگتر بشه ازش کار میکشید

آره از الان تو گوشش میخونم من دارم همه کارای تورو میکنما🥰

من تنبلم  خیلی خیلی تنبل ،همسرم بهم میگه پاندای خودم 🤣🤣🤣 بیچاره قطع امید کرده  میگه ...

ای جااااانم پس تنها نیستم 

آخی  ما صبح ها هرکی زودتر پاشه باید زیر کتری رو روشن کنه من خودمو میزنم به مردن 😁

😂😂😂من همه کارا رو خودم باید انجام بدم 😢ایقدم شکموه روزی پنج وعده غذا دوسه وعده میان وعده ومیوه و چی 

😂😂😂من همه کارا رو خودم باید انجام بدم 😢ایقدم شکموه روزی پنج وعده غذا دوسه وعده میان وعده ومیوه و ...

من از مردای شکمو خوشم میاد به شوهرم میگم چی برات درست کنم میگه هرچی فرق نمیکنه

دوست دارم پیشنهاد بده

من از مردای شکمو خوشم میاد به شوهرم میگم چی برات درست کنم میگه هرچی فرق نمیکنه دوست دارم پیشنهاد بد ...

این همه چی میخوره ولی بیشتر خودش میگه فلان غذا رو درست کن ب اندازه سه چهار نفر اضافه بزار بعدان بخورم 🤨

این همه چی میخوره ولی بیشتر خودش میگه فلان غذا رو درست کن ب اندازه سه چهار نفر اضافه بزار بعدان بخور ...

😄😄😄

من تنبلم  خیلی خیلی تنبل ،همسرم بهم میگه پاندای خودم 🤣🤣🤣 بیچاره قطع امید کرده  میگه ...

پدرتونو خدا بیامرزه کرونا داشتن.؟ 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
پدرتونو خدا بیامرزه کرونا داشتن.؟ 

بله

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا