2777
2789
عنوان

روانشناسی_مشاوره

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 62 پست
عزیزم مشکل شما ریشه ایه اگه بخوام تو یه پست بهت جواب بدم هیچ کمکی نمیتونه بهت بکنه.چون باید چند جلسه ...

خودم پیدا کردم  مطالعه کردم والا مشاور حضوری در زمینه طرحواره نیست شما می‌شناسین؟برای مجازی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم پیدا کردم  مطالعه کردم والا مشاور حضوری در زمینه طرحواره نیست شما می‌شناسین؟برای مجازی

به این راحتی به خودت انگ نزن.از کجا به این نتیجه رسیدی؟والا به خدا خوده روانشناسها هم به این راحتی به کسی برچسب بیمار نمیزنن

این روزا دارم دیوونه میشم ن میتونم درس بخونم ن میتونم ی دانشگاه ازاد انتخاب کنمم رشتمم انسانیه هیچ ...

ببین علاقت چیه برو دنبال همون.فقط علاقست که سختیهای راهو برات دلچسب میکنه

به این راحتی به خودت انگ نزن.از کجا به این نتیجه رسیدی؟والا به خدا خوده روانشناسها هم به این راحتی ب ...

خودندم پرسشنامه یانگ تمام طول زندگیم حس شکست داشتم. مثلا قبل امتحان به جای تلاش دو برابر نمی خواندم می گفتم دیگه دیره فلان قبل کنکور 

الآنم استخدامی دارم همش میگم مگه ممکنه من قبول شم

آخه قربونت هربارکه بخام حرف بزنم به بحث وناراحتی وسوتفاهم کشیده میشه، یعنی امون نمیده حرفاتوکامل بزن ...

میشه خصوصی باهم صحبت کنیم؟چون پیاما با فاصله میاد شاید درست نتونم راهنماییت کنم.آخه مشکل شما تا اینجاش قابل حله فقط نیاز به صبوری داره و یه سری راهنمایی

ببین علاقت چیه برو دنبال همون.فقط علاقست که سختیهای راهو برات دلچسب میکنه

علایقم و نمیتونم من دوس دارم افسر بشم ولی بابام زد یکی از چشامو ناکار کرد نمیتونم برم

فرهنگیانم بخاطر همین موضوع رد میشم

بدبختم خلاصه

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
من دنده عقب شمارو میگیرم و میرم اموزش ابتدایی با تشکر فراوان از راهنمایی شما😀💜

عهههه به این زودی اصمیم نگییییر.من روحیات خودمو گفتمممم.من آدم احساسی هستم.میل به کمک کردن دارم و اینه که باعث شد اینو بگم.برو راجعبه دوتا رشته کاملا تحقیق کن بعد تصمیم بگیر.چون من بدون تحقیق اومدم.من تجربی بودم علاقم پزشکی بود.نشد که برم.برای همین تغییر مسیر دادم.خودتو با من مقایسه نکن.حتما راجعبه دوتا رشته تو گوگل سرچ کن

میشه خصوصی باهم صحبت کنیم؟چون پیاما با فاصله میاد شاید درست نتونم راهنماییت کنم.آخه مشکل شما تا اینج ...

عزیزم اگه میشه همینجا بگین، شایدبقیه هم همچین مشکلی داشته باشن عجله نکنید ونه دونه پیاماروبخونیدوجواب بدین ممنونتون میشم

عهههه به این زودی اصمیم نگییییر.من روحیات خودمو گفتمممم.من آدم احساسی هستم.میل به کمک کردن دارم و ای ...

من نمیتونم رشته ای ک بهش علاقه دارمو برم دیگه هرجی ک برم مهم نیست😕

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
خودم پیدا کردم  مطالعه کردم والا مشاور حضوری در زمینه طرحواره نیست شما می‌شناسین؟برای مجازی

شما قبل از اینکه دنبال مشاوره ی تخصصی بری اول یه مشاوره ی تشخیصی برو.اساتید من تو زمینه های مختلف هستن نمیدونم باید ازشون بپرسم که مجازیم مشاوره میدن یا نه

علایقم و نمیتونم من دوس دارم افسر بشم ولی بابام زد یکی از چشامو ناکار کرد نمیتونم برم فرهنگیانم بخا ...

خب من یه راهی جلوت میذارم که بتونی بری تو نیروی انتظامی.ولی تحقیق کن ببین موضوع چشمت مانع میشه یا نه.

الان کللنتری ها روانشناس جذب میکنن.میتونی لیسانس یا ارشد بگیری و اقدام کنی

شما قبل از اینکه دنبال مشاوره ی تخصصی بری اول یه مشاوره ی تشخیصی برو.اساتید من تو زمینه های مختلف هس ...

من چون خودم کادر درمانیم رفتم پیش استادم ولی متاسفانه دیدم که همکاران فک می کنن چون خل و چل هستم میرم ترجیح دادم دور روانشناس شهرمون خط بکشم و به مجازی بسنده کنم

خب من یه راهی جلوت میذارم که بتونی بری تو نیروی انتظامی.ولی تحقیق کن ببین موضوع چشمت مانع میشه یا نه ...

متاسفانه قبول نمیکنن😫

خودندم پرسشنامه یانگ تمام طول زندگیم حس شکست داشتم. مثلا قبل امتحان به جای تلاش دو برابر نمی خواندم ...

شما شکستو داری جذب میکنی.کتاب راز یا کتاب چهار اثر فلورانس اسکاول شینو خوندی؟