بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آخه قربونت هربارکه بخام حرف بزنم به بحث وناراحتی وسوتفاهم کشیده میشه، یعنی امون نمیده حرفاتوکامل بزن ...
میشه خصوصی باهم صحبت کنیم؟چون پیاما با فاصله میاد شاید درست نتونم راهنماییت کنم.آخه مشکل شما تا اینجاش قابل حله فقط نیاز به صبوری داره و یه سری راهنمایی
من دنده عقب شمارو میگیرم و میرم اموزش ابتدایی با تشکر فراوان از راهنمایی شما😀💜
عهههه به این زودی اصمیم نگییییر.من روحیات خودمو گفتمممم.من آدم احساسی هستم.میل به کمک کردن دارم و اینه که باعث شد اینو بگم.برو راجعبه دوتا رشته کاملا تحقیق کن بعد تصمیم بگیر.چون من بدون تحقیق اومدم.من تجربی بودم علاقم پزشکی بود.نشد که برم.برای همین تغییر مسیر دادم.خودتو با من مقایسه نکن.حتما راجعبه دوتا رشته تو گوگل سرچ کن
خودم پیدا کردم مطالعه کردم والا مشاور حضوری در زمینه طرحواره نیست شما میشناسین؟برای مجازی
شما قبل از اینکه دنبال مشاوره ی تخصصی بری اول یه مشاوره ی تشخیصی برو.اساتید من تو زمینه های مختلف هستن نمیدونم باید ازشون بپرسم که مجازیم مشاوره میدن یا نه
شما قبل از اینکه دنبال مشاوره ی تخصصی بری اول یه مشاوره ی تشخیصی برو.اساتید من تو زمینه های مختلف هس ...
من چون خودم کادر درمانیم رفتم پیش استادم ولی متاسفانه دیدم که همکاران فک می کنن چون خل و چل هستم میرم ترجیح دادم دور روانشناس شهرمون خط بکشم و به مجازی بسنده کنم