2777
2789
عنوان

روانشناسی_مشاوره

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 62 پست

بازارکار روانشناسی خوبه؟

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
موقعی که ایشون قهر میکنه شما چه رفتاری باهاش میکنی؟جوابش برام مهمه

منم سکوت میکنم، تاچند و نهایت 5روزخودش سرصحبت با میکنه بعدش عادی رفتارمیکنه ولی این سری 17روزمیشه که قهره وهرحرف وکاری که داشته باشه خطاب به پسرم میگه که من بشنوم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مشکل پدرومادرم از بچگی من تابحال وجود داره و همش دعوا میکنن خانواده ام همیشه در حال پاشیدن بوده ...

شما سنت خیلی حساسه و چقدر خوشحالم که به فکره اینی که چطور با این اتفاق مواجه بشی و همینطور به فکر خواهر کوچکترت هستی؟من بهت پیشنهاد میکنم که بیشتر عقلانی و کمتر احساسی با اتفاقات پیش روت رو به رو بشی.هر تصمیمی که گرفتی محکم و پد قدرت باهاش رو به رو شو.استقلالت رو حفظ کن و اجازه نده هیچ چیز شخصیتت رو متزلزل کنه

اینو یادت باشه گذشتت مهم نیست چون قابل تغییر نیست.آیندت مهمه.سعی کن به بهترین نحو پیش ببری.به قضاوتهای هیچکی هم اهمیت نده.

شما وظیفه ی مهمه درقبال خواهرت داری.سعی کن آرامش روحی بهش بدی.باهاش صحبت کن بیشتر باهاش دوست باش نذار هیچ خلا احساسی به روحیش ضربه بزنه

بازارکار روانشناسی خوبه؟

نه

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
بستگی به خودت و تلاشت داره.همیشه برای بهترین ها،بهترین فرصت ها هست.منتظر بهترینها نباش بلکه برای خود ...

عذر خواهی میکنم

از هزینه دانشگاه ازاد روانشناسی مطلع هستیدد؟

من بین اموزش ابتدایی و روانشناسی گیرافتادم😕اگه میشه راهنماییم کنید ممنون میشم

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
منم سکوت میکنم، تاچند و نهایت 5روزخودش سرصحبت با میکنه بعدش عادی رفتارمیکنه ولی این سری 17روزمیشه که ...

سکوت میکنی یعنی اینکه کنار میای؟به نظرم باید بهش بگی،نه با دعوا نه با قهر نه با دادو بیداد.بلکه در آرامش.فرصتهای طلایی همسرتو بشناس.ببین کی حالش خوبه و حوصله داره.از فرصت استفاده کن و باهاش حرف بزن.یکی از معضلات بزرگ جامعه ی ما اینه که درست حرف نمیزنیم و درست نمیشنویم.اگه به این دو عمل کنیم بیشتر مشکلاتمون حل میشه

عه واقعا؟😕

باید زحمت کشید 

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
عذر خواهی میکنم از هزینه دانشگاه ازاد روانشناسی مطلع هستیدد؟ من بین اموزش ابتدایی و روانشناسی گیرا ...

من خودم برگردم عقب آموزش ابتدایی رو انتخاب میکنم.چون روانشناسی روحیه ی محکمی میخواد.باید در برابر مشکلات بقیه ابتدا خودت قوی باشی تا بتونی کمکشون کنی.گاهی با اتفاقاتی روبه رو میشی که اگه محکم نباشی متلاشی میشی.

هزینش دقیق نمیدونم ولی حدس میزنم ترمی بین دو تا ۳ تومن باشه

باید زحمت کشید 

این روزا دارم دیوونه میشم

ن میتونم درس بخونم

ن میتونم ی دانشگاه ازاد انتخاب کنمم رشتمم انسانیه هیچی نداره😕

سکوت میکنی یعنی اینکه کنار میای؟به نظرم باید بهش بگی،نه با دعوا نه با قهر نه با دادو بیداد.بلکه در آ ...

آخه قربونت هربارکه بخام حرف بزنم به بحث وناراحتی وسوتفاهم کشیده میشه، یعنی امون نمیده حرفاتوکامل بزنی من یجوریم که اولای صحبتم زیادواضح نیست نمیدونم چی بگم کم کم که حرف بزنم بذهنم میادچی بگم اما اون امون نمیده متاسفانه، آقابیکارهستندوریشه بیشترمشکلات وبحث وکنایه ها همینه

من خودم برگردم عقب آموزش ابتدایی رو انتخاب میکنم.چون روانشناسی روحیه ی محکمی میخواد.باید در برابر مش ...

من دنده عقب شمارو میگیرم و میرم اموزش ابتدایی با تشکر فراوان از راهنمایی شما😀💜