شوهرم اول عاشقم بود و از سن پایین خواستگارم بود بعد یک سال بعد از زندگی بهم خیانت کرد و من جدا شدم بچه هم ندارم وضع مالی خانواده ام خوبه و ظاهرم هم خوبه الان خواستگار خیلی خوب دارم از طرفی سنم هم ۲۸ هست و سنم داره میره بالا مامانم میگه هزینه تحصیل و زندگیت رو میدیم برو یه کشور دیگه درس بخون و پیشرفت کن خودم مرددم بین ازدواج و مهاجرت از طرفی میترسم سنم بره بالا و نتونم خوب ازدواج کنم از طرفی هم میترسم این هم مثل اون عوضی از آب در بیاد شما بودید چیکار میکردید
مرد خوب اصلا پیدا نمیشه الااااان توروخدا فقط برو پیش رفت کن تو این دو و زمونه هیچکس از ازدواج خیر ند ...
دقیقا منم به همین فکر میکنم این مدت که جدا شدم بهترین مردهایی که تو فامیل میشناختم و رو سرشون قسم میخوردم با اینکه زن و بچه داشتن بهم پیشنهاد ازدواج دادن دیگه کلا از مرد نا امید شدم
بنظر من ادم هر ادمی باید تو کشوری ک ب دنیا اومده زندگی کنه و رشد کنه اخه چرا ادم بره جایی ک نه خانوادش هستن نه دوستاش نه اشناهاش ب چ قیمتی ادم اگر خودش بخواد همه جا میتونه پیشرفت کنه
سخت ترین قسمت زندگی اونجاست که فقط خودت باید خودت رو اروم کنی
من که دیگه از دوست و آشنا و فامیل بعد طلاقم بریدم و الان تنهای تنهام از ترس حرف و حدیث مردم ا ...
پس باید رو اعتماد بنفست کار کنی مگه چ کار خلافی انحام دادی ک بترسی یه تصمیم اشتباه بود ک تموم شد ببین اگر از نظر خودت چیزی عیب بود همه میگن عیبه اگرم خودت عادی برخورد کردی همه عادی برخورد میکنن
سخت ترین قسمت زندگی اونجاست که فقط خودت باید خودت رو اروم کنی
دقیقا منم به همین فکر میکنم این مدت که جدا شدم بهترین مردهایی که تو فامیل میشناختم و رو سرشون قسم می ...
بخدا همه شون سر ته یه کرباسن الانم ک پیر نشدی ک نگران سنت هستی ادم هایی هستن ک مثل خودت ب فکر پیشرفت و تحصیل هستن انشالله به ی جایی ک رسیدی یکی مث خودت پیدا میشه باهاش ازدواج کنی تازه تجربه ازدواج روهم داشتی دختر مجرد نیستی ک خیلی برات چیز مهمی باشه بنظرم فقط درس بهترین چیزه بازم خودت هرطور برات بهتره همون کار کن گللل