2777
2789

حتی یک بارم باهام دعوا نکرده قبلا اصلا اینطوری نبود آدم تند و دعوایی بود خدا کنه همینجوری بمونه و تغییر نکنه همش حواسش هست یه وقت من گریه نکنم ولی بیشتر حس میکنم بخاطر بچه هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب معلومه به خاطر بچه ست اگه به خاطر شما بوذ قبل بارداری هم رعایت میکرد، انشالله پایدار باشه تا اخر 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بابا شده عاقل شده 

خدارو شکر 

مطمئنم بچتون به دنیا بیاد بهترم میشه 

خوشبخت شین عزیزم 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

خب بخاطر بچه عشق مرد و زن به هم دیگه ۱۰ برابر میشه 

ببین حتمی دوست داره و عاشقته که ازت بچه دار شده ، اگه بحث و دعوایی قبلا کرده هم بخاطر اینه که فرهنگ ها متفاوت بوده بدون خیلی میخوادت گلم 

اصلا فک نکن که بگی بخاطر بچه ات دوست داره نه اینجور نی

دوستت دارم

وایییی حالا واسه دلخوشی استارترم شده بگید شاید عوض شده

واقعا بعضیاتون خیلی رکید بلد نیستید چطور حرف بزنید

بعضی مردا تو بارداری رفتارشون عوض میشه

چون سختیای بارداری رو میبینن

حال بدیا رو میبینن

به خودشون یکم میان

استارتر الهی شوهر شما همیشه همینجوری باقی بمونه

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

خب بخاطر بچه عشق مرد و زن به هم دیگه ۱۰ برابر میشه ببین حتمی دوست داره و عاشقته که ازت بچه دار شده ، ...

مرسی عزیزم دقیقا همین هست که گفتی 💗. همه دعواهامون بخاطر اختلاف فرهنگی و خانوادگی بود