2777
2789
عنوان

شوهرم بهم خیانت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 54 پست
بخدا همه شون سر ته یه کرباسن الانم ک پیر نشدی ک نگران سنت هستی ادم هایی هستن ک مثل خودت ب فکر پیشرفت ...

عزیزم درست ترین حرف رو زدی 

من تو اوج عشق و جوانی و تازگی و نشاط قدرمو ندونست الان کی میخواد پیدا بشه که عاشقانه دوستم داشته باشه الان باید خودم خودم رو دوست داشته باشم و پیشرفت کنم 

بهترین نصیحت 

فدای تو گلم ❤ زندگی یک زن فراتر از تعاریفیه که تو جامعه ی ما میشه ..برو خارج از این جامعه  و به لذت و آرامش برس ...ازدواج یک گزینه است نه تنها گزینه ...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس باید رو اعتماد بنفست کار کنی مگه چ کار خلافی انحام دادی ک بترسی  یه  تصمیم اشتباه بود&n ...

من کار خلافی نکردم از ترس اینکه فردا هر کس و ناکسی بیاد و بهم پیشنهاد بده قطع ارتباط کردم 

من کار خلافی نکردم از ترس اینکه فردا هر کس و ناکسی بیاد و بهم پیشنهاد بده قطع ارتباط کردم 

قطع ارتباط پاک کردن صورت مساله اس   نوع برخورد و شخصیت خودت تعیین میکنه ک طرف بیاد پیشنهاد درست و معقول بده یا نامعقول  امیوارن  بهترینها برات رقم بخوره دوستم

سخت ترین قسمت زندگی  اونجاست که فقط خودت باید خودت رو اروم کنی 
عزیزم درست ترین حرف رو زدی  من تو اوج عشق و جوانی و تازگی و نشاط قدرمو ندونست الان کی میخواد پ ...

الان فقط ب فکر خودت باش خودت رو ک دوست داشته باشی حتما یکی پیدا میشه ک دوستت داشته باشه هنوزم جوانی گل سنی نداری حالا پیشرفت کن حسابی ب خودت برس دهن همه باز بمونه امید وارم بهترین اتفاقات واست بیوفته خوشبخت باشی همیشه

قطع ارتباط پاک کردن صورت مساله اس   نوع برخورد و شخصیت خودت تعیین میکنه ک طرف بیاد پیشنهاد ...

به خدا که طرز فکر مردممون با هیچ چیزی عوض نمیشه به نظر این مردم زن طلاق گرفته یه دستمال کاغذیه متاسفانه 

الان فقط ب فکر خودت باش خودت رو ک دوست داشته باشی حتما یکی پیدا میشه ک دوستت داشته باشه هنوزم جوانی ...

کاش یه روزی تمام خانوم هامون طرز فکر شمارو داشته باشن اونوقت دیگه ایران بهشت میشه 

نگرش شما ستودنیه عزیزم 

ارزوی بهترین ها 

به خدا که طرز فکر مردممون با هیچ چیزی عوض نمیشه به نظر این مردم زن طلاق گرفته یه دستمال کاغذیه متاسف ...

ن عزیزم  اینجوریام نیست  طرز فکر خودت و دید خودت رو عوض کن  طرز فکر دیگران برات بی اهمیت میشه

سخت ترین قسمت زندگی  اونجاست که فقط خودت باید خودت رو اروم کنی