شوهرم اول عاشقم بود و از سن پایین خواستگارم بود بعد یک سال بعد از زندگی بهم خیانت کرد و من جدا شدم بچه هم ندارم وضع مالی خانواده ام خوبه و ظاهرم هم خوبه الان خواستگار خیلی خوب دارم از طرفی سنم هم ۲۸ هست و سنم داره میره بالا مامانم میگه هزینه تحصیل و زندگیت رو میدیم برو یه کشور دیگه درس بخون و پیشرفت کن خودم مرددم بین ازدواج و مهاجرت از طرفی میترسم سنم بره بالا و نتونم خوب ازدواج کنم از طرفی هم میترسم این هم مثل اون عوضی از آب در بیاد شما بودید چیکار میکردید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تحصیلات داشته باشی مسلما نگران سن نباید باشی ازدواج همیشه هست تحصیل نیست
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
قطعا مهاجرت میکردم پیشرفت میکردم مستقل میشدم لذت میبردم از زندگیم ...ازدواج خوب هم میکردم اگر موقعیت پیش می اومد اونم بعداز مهاجرت ...افق زندگی یک زن فقط ازدواج نیست ...
این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف میکنند.