2777
2789

ولی کرده باشه؟ من تازگی ب سرم افتاده نکنه اخرش با رلم ازدواج کنم؟شما شوهرتونو از اول مطمعن بودین میخواینش؟یا یهو همه چی جور شد؟

نه بابا من نه خودم میخواستم نه فکرمیکردم عمرا خانوادم راضی بشن

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه اگه نمیخواستی چی شد ازدواج کردی

میدونی خیلی گیر بود،من باهاش دوست شدم بعد مدتها، ولی مطمین بودم خانوادم قبول نمیکنن،خانواده اونم نمیان.بعد هی الکی الکی جدی شد،اومدن اینام قبول کردن،ولی الان دیگه خیلی بهش وابستم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
الان راضی هستی؟

اره خداروشکر

من اولش مطمئن نبودم بخوامش منتظر بودم اطلاعاتم راجبش تکمیل بشه با منطق تصمیم بگیرم ولی اون انقدر ابراز علاقه کرد که بهش وابسته شدم بعدشم گفت باید کات کنیمو به درد ازدواج نمیخوریمو ازین حرفا یه سال هم کات بودیم تو اون مدت من چند بار من رفتم سمتش و منو پس زد بعد دیگه بیخیالش شدم بالاخره تونستم به خودم بقبولونم که به زور نمیشه کسی رو بدست آورد و نباید عمرمو پای عشق یه طرفه بزارم بعد خواستگارایی که تو اون چند سال بهم عشق زیادی نشون داده بودنو راه دادم تا از بینشون یکی رو انتخاب کنم یکیشون رو شوهرم میشناخت وقتی فهمید با طرف درگیر شد که مال منه بعدشم اومد خواستگاریمو منم که عاشقش بودم باهاش ازدواج کردم فقط این وسط دلم سوخت برا اون دو تا خواستگاری که الکی راه دادم . دوتاشونم خبر دارم هنوز مجردن و به گوشم رسیده که جفتشون افسردگی گرفتن بعد از جواب رد یکیشونو البته نه اینکه دوتاشونو با هم راه داده باشم برا خواستگاری اولی اومد دیدم شرایط کاریش زیاد جالب نیست مهندس پیمانکاره بخاطر این ردش کردم خیلی بیچاره دپ شد گفت انقدر تلاش میکنم تا به ایده آل تو برسم چون فقط تو نیمه گمشدمی منم پیش خودم گفتم بزار یه انگیزه ای بشه برا پیشرفتش گفتم من قول نمیدم منتظرت بمونم .دومی رو میخواستم جواب مثبت بدم که طرف گفت چند وقته دارم نماز شکر میخونم بخاطر اینکه دارم عشق زندگیمو بدست میارمو دیگه هیچی از خدا نمیخوامو ازین حرفا که شوهرم فهمیدو اومد جلو منم جواب مثبت به شوهرم دادم ولی هر دو پسری که عاشق من بودن بعد ازدواجم گفتن دیگه ازدواج نمیکنیم الان سه سال گذشته هر دو مجردن براشون متاسفم امیدوارم منو ببخشن و ازدواج کنن و خوشبخت بشن ‌. 

من فکر نمیکردم چون هیچی نداشت از لحاظ مالی هیچی حتی کار با درآمد ماهی ی تومن ک الان کمترم شده 😔برام دعا کن. ولی ازدواج کردم، و خیلی خاستگار داشتم شدید

فقط خدا می تونه این اوضاع رو تغییر بده❤️ با افتخار یکی از طرفدارای شهید ابراهیم هادی (داداش) 🤗 گیاهان دارویی داریم در حد توانم پاسخ گوی سوالات هستم 
من اولش مطمئن نبودم بخوامش منتظر بودم اطلاعاتم راجبش تکمیل بشه با منطق تصمیم بگیرم ولی اون انقدر ابر ...

حالا خودت با شوهرت خوبی؟ حتما خیلی دوسش داشتی ک بعداینکه پست زد قبول کردی همسرش بشی

من فکر نمیکردم چون هیچی نداشت از لحاظ مالی هیچی حتی کار با درآمد ماهی ی تومن ک الان کمترم شده 😔برام ...

الهی خوشبخت باشی و سالم عزیزم. چی شد از بین اون همه خواستگار همسرتو انتخاب کردی وقتی کارش مناسب نبود؟عاشق شدی؟

حالا خودت با شوهرت خوبی؟ حتما خیلی دوسش داشتی ک بعداینکه پست زد قبول کردی همسرش بشی

آره با هم خوبیم یسری دلایلی آورد که چرا باهام کات کرده بود یکیش اینکه خانوادش راضی نبودن با غریبه ازدواج کنه دوم اینکه اختلاف فرهنگیمون زمین تا آسمون بود یسری دلیل دیگه هم داشت که فکر کنم اگه قبل کات کردن ازدواج کرده بودیم ممکن بود سر هر مساله ای دعوامون بشه و زندگیمون خراب بشه ولی بعد اینکه دوباره آشتی کردیم چون یبار طعم جدایی رو کشیده بودیم هر دومون سختیارو تحمل کردیم تا بالاخره گذشت الان با فرهنگ هم آشناییم خانواده هامونم راضین از ازدواجمون خودمونم باهم خوبیم 

الهی خوشبخت باشی و سالم عزیزم. چی شد از بین اون همه خواستگار همسرتو انتخاب کردی وقتی کارش مناسب نبود ...

ن ازدواجمون سنتی بود بخاطر اخلاقش و اینکه مطمئن شدم خداروشکر خوبه واقعا دعا کن کارمون جور شه و از لحاظ مالی هم خوب شیم. اخلاقش الان زبانزد فامیل و همه تعریف میکنن. تو جلسات خیلی تونستم شناخت پیدا کنم از سوالا و حرف زدنم. خداروشکر ان شالله همه خوشبخت باشن. مشکل مالی هس ولی باید صبر کرد، ولی از رفتار تکه الحمدالله. آن شالله خوشبخت شی 

فقط خدا می تونه این اوضاع رو تغییر بده❤️ با افتخار یکی از طرفدارای شهید ابراهیم هادی (داداش) 🤗 گیاهان دارویی داریم در حد توانم پاسخ گوی سوالات هستم 
ن ازدواجمون سنتی بود بخاطر اخلاقش و اینکه مطمئن شدم خداروشکر خوبه واقعا دعا کن کارمون جور شه و از لح ...

پس خیلی زرنگ بودی ک سنتی تونستی بشناسیش😍ایشالا عزیزم. حالا انقد تعریف اخلاقشو میکنن نکنه چشمش زدن؟